|
Priprema
|
/ 30 min
|
- Pileće meso izrežite na rezance debljine oko 1 cm te začinite solju i paprom. Zatim piletinu uvaljajte u brašno.
- U tavi zagrijte maslinovo ulje i na njemu dobro popržite meso sa svih strana. Dodajte sve začine i promiješajte.
- U tako pripremljeno meso dodajte vodu i kukuruz.
- Na kraju u jelo dodajte vrhnje i uz miješanje ostavite da se kuha oko 5 minuta.
|
|
|
Sastojci
|
/ 4 osobe
|
4 |
pileća filea Cekin |
3 žlice |
brašna |
3 žlice |
maslinova ulja |
200 g |
kukuruza šećerca |
2 dl |
kiselog vrhnja
'z bregov |
2 dl |
vode |
1/2 žlice |
vlasca |
1/2 žlice |
bosiljka |
1 žličica |
nasjeckanog peršina |
1 žličica |
curryja |
|
sol i papar |
|
|