|
Priprema
|
/ 20 min
|
- Tjesteninu kuhajte zajedno s graškom u kipućoj slanoj vodi.
- Za to vrijeme na vrućem maslacu popržite listiće pancete.
- Na to dodajte ocijeđenu tjesteninu i grašak pa sve promiješajte.
- Maknite s vatre te umiješajte vrhnje pomiješano sa žumanjkom.
- Začinite i dobro promiješajte.
|
|
Posluživanje
|
Poslužite posuto zdrobljenim Capro Freshom i naribanim Caprodurom. |
|
|
Sastojci
|
/ 4 osobe
|
300 g |
penne tjestenine |
50 g |
maslaca
'z bregov |
80 g |
dalmatinske pancete Rozeto (narezane na tanke kriške) |
280 g |
svježeg kozjeg sira Capro Fresha |
50 g |
sira Caprodura |
2 |
žumanca |
100 ml |
kiselog vrhnja
'z bregov |
|
sol, papar, čili |
|
|