NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Pašteta od pilećih želudaca

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju. 
Priprema / 60 min
  • Kuhajte pileće želuce s mrkvom, lukom, češnjakom i lovorovim listom u osoljenoj vodi oko 45 minuta. Odvojite zatim luk i 1 dl kad je gotovo.
  • Kuhane želuce ocijedite i narežite na sitne kockice te samo malo osolite i popaprite, dodajte kuhani luk i rastopljeni maslac.
  • Štapnim mikserom sve usitnite da dobijete paštetu i začinite češnjakom u prahu, solju i paprom. Po potrebi dodajte malo juhe od kuhanja kako bi pašteta bila bolje maziva.
Posluživanje
Paštetu dobro ohladite i poslužite namazanu na svoj omiljeni kruh, posutu nasjeckanim lukom s listom kadulje na vrhu.

Sastojci / 4-6 osoba
500 g pilećih želudaca
1 veća mrkva
1 običan luk
1 mala žličica krušnih mrvica Latica
1 velika žlica maslaca 'z bregov
  sol, papar, češnjak u prahu, lovor list, kadulja 
  usitnjeni luk za posipanje

Vezani proizvodi

Pileći želuci 'z bregov maslac
 blank