NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Njoki sa sirom i kiselim vrhnjem

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju.


Priprema /       20 min
  • Skuhajte njoke, ocijedite ih i stavite u posudu za pečenje.
  • Dodajte maslinovo ulje i dobro promiješajte.
  • U posebnoj posudi izmiješajte sir, vrhnje, jaje, hamburger narezan na tanke rezance te sol i papar.
  • Dobivenu smjesu ravnomjerno rasporedite po njokima i zapecite u pećnice na 200ºC (oko 10 minuta).
Posluživanje
Poslužite vruće, a po želji možete posipati sa svježe kosanim vlascem.

Savjet
Umjesto njoka od krumpira možete koristiti i njoke od crnog brašna, njoke od buće, zelene njoke i sl.
Sastojci / 4 osobe
500 g njoka od krumpira
200 g svježeg sira
'z bregov
2 dl kiselog vrhnja
'z bregov
100 g hamburgera Rozeto 
2 žlice maslinova ulja
1 jaje

sol i papar po potrebi 

Vezani proizvodi

'z bregov svježi sir polumasni 'z bregov kiselo vrhnje 20% mm Hamburger
 blank