|
Priprema
|
/ 20 min
|
- Skuhajte njoke, ocijedite ih i stavite u posudu za pečenje.
- Dodajte maslinovo ulje i dobro promiješajte.
- U posebnoj posudi izmiješajte sir, vrhnje, jaje, hamburger narezan na tanke rezance te sol i papar.
- Dobivenu smjesu ravnomjerno rasporedite po njokima i zapecite u pećnice na 200ºC (oko 10 minuta).
|
|
Posluživanje
|
Poslužite vruće, a po želji možete posipati sa svježe kosanim vlascem. |
|
Savjet
|
Umjesto njoka od krumpira možete koristiti i njoke od crnog brašna, njoke od buće, zelene njoke i sl. |
|
|
Sastojci
|
/ 4 osobe
|
500 g |
njoka od krumpira |
200 g |
svježeg sira
'z bregov |
2 dl |
kiselog vrhnja
'z bregov |
100 g |
hamburgera Rozeto |
2 žlice |
maslinova ulja |
1 |
jaje |
|
sol i papar po potrebi |
|
|