NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Mortadela s namazom od sira i jaja

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju.
Priprema / 20 min
  • Rajčicu očistite, operite i narežite na tanke ploške.
  • Zelenu salatu operite i listove osušite na papirnatom ubrusu.
  • Topljeni sir zdrobite vilicom i dobro izmiješajte polako dodajući kiselo vrhnje, gorušicu i maslac.
  • Dodajte nasjeckano peršinovo lišće i vlasac te tvrdo kuhano i naribano jaje.
  • Peciva narežite na kriške i premažite namazom od jaja i sira.
  • Na vrh stavite listove salate, mordadelu, rajčicu i sir sa začinskim travama.

Sastojci / 4 osobe
12 kriški mortadele Rozeto
1 velika rajčica
4 lista zelene salate
8 kriški  sira sa začinskim travama
100 g topljenog sira Varaždinca
1 mala žlica kiselog vrhnja
'z bregov
1 mala žlica gorušice
1 jaje
50 g maslaca
' z bregov
  vlasac

peršinovo lišće
ciabatte

Vezani proizvodi

'z bregov kiselo vrhnje 12% mm Varaždinec topljeni Rozeto mortadele 'z bregov maslac
 blank