|
Priprema
|
/ 20 min
|
- Tunjevinu i kapare ostavite da se ocijede.
- Maslinama izvadite koštice te ih narežite.
- Rajčice i Grabancijaš narežite na ploške.
- U velikoj zdjeli pomiješajte sastojke, posolite i popaprite, dodajte nasjeckani origano i bosiljak, maslinovo ulje i limunov sok.
- Dobro promiješajte i dosolite prema ukusu.
|
|
Posluživanje
|
Salata se može poslužiti s klicama lucerne. |
|
|
Sastojci
|
/ 4 osobe
|
400 g |
tunjevine (iz konzerve) |
150 g |
sira Grabancijaša |
60 g |
maslina |
200 g |
mini rajčica |
60 g |
kapara |
|
sol |
|
papar |
1 |
limun |
2 velike žlice |
maslinova ulja |
|
origano |
|
bosiljak |
|
|