NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Marinirana salata od piletine

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju. 
Priprema  / 20 min
  • Piletinu narežite na prutiće debljine oko 1 cm.
  • Celer narežite na tanke prutiće.
  • Skuhajte piletinu i celer u posoljenoj vodi pa ostavite da se u toj vodi ohlade.
  • Luk i rotkvice narežite na tanke ploščice.
  • Ocijedite piletinu i celer pa ih pomiješajte s lukom, rotkvicama i maslinama.
  • Sve začinite uljem i octom te prema potrebi dodajte soli i papra.
Posluživanje
Poslužite nakon što se mariniralo najmanje dva sata.

Savjet
U ljetnim mjesecima za velikih vrućina ta će vam salata biti savršena zamnjena za klasična topla jela. Pogotovo ako je poslužite s hrskavim bagetom i pridružite svoje omiljeno vino.
Sastojci  / 2 osobe
400 g pilećeg filea Cekin
200 g celera
100 g rotkvica
1 mladi luk
100 g maslina bez koštica

sol, grubo mljevena mješavina papra
  maslinovo ulje i jabučni ocat 

Vezani proizvodi

Pileći file
 blank