UŽITAK ZA SVE

Tražite nešto lagano, zdravo i fino?

Vaša potraga je upravo završila jer smo za sve moderne gurmane, uvijek oprezne po pitanju zdravlja i vitke linije, osmislili savršene recepte za lagana jela, koja sadrže idealan omjer nutritivnih i hedonističkih vrijednosti!

Losos Mille Feuille

Proizvodnja zdravih i laganih prehrambenih namirnica upravo je ono po čemu je Vindija poznata - stoga, ukoliko želite savjete kako pripremiti bogato, a istovremeno vrijedno jelo, na pravoj ste adresi!
Priprema / 60 min
  • Očišćeno povrće narežite na ploškice te ga zajedno s osoljenim lososom i 4 žlice maslinova ulja stavite u vrećicu za pečenje i dobro zatvorite.
  • Pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 180 °C oko 15 minuta. Ostavite zatim da se riba ohladi u vrećici.
  • Lisnato tijesto nemojte razvaljati, nego ga poprečno režite na tanke ploške. Poredajte ih na lim obložen papirom za pečenje s dosta razmaka jer će se raširiti. Pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C oko 12 minuta i zatim ohladite.
Posluživanje
Na komadiće lisnatog tijesta rasporedite Vivis krem sir i zatim po dva spojite kao napolitanke, a na vrh stavite komadiće lososa i prelijte maslinovim uljem.

Sastojci / 6 -8 osoba
250 g lisnatog tijesta
250 g  Vivis svježeg krem sira s vlascem
300 g svježeg fileta lososa

maslinovo ulje
100 g povrća za juhu (mrkva, peršin, luk i češnjak)

malo soli i papra

Vezani proizvodi

Vivis svježi krem sir vlasac
 blank