NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Krem juha od graška

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju. 


Priprema / 30 min
  • Kratko popržite brašno na maslacu. Prelijte mlijekom i juhom.
  • Kad zakipi dodajte grašak i začinite.
  • Kuhajte na laganoj vatri 10 minuta.
  • Juhu maknite s vatre te smiksajte pomoću štapnog miksera ili u multipraktiku.
  • Dodajte vrhnje i prokuhajte još 2-3 minute.
Posluživanje
Poslužite s poprženim kockicama kruha.

Sastojci / 4 osobe
300 g kuhanog graška
3 dl temeljca
3 dl mlijeka 'z bregov
2 žlice brašna
2 dl kiselog vrhnja
'z bregov
100 g kruha izrezanog na kockice

malo maslaca
'z bregov
  sol, papar 

Vezani proizvodi

'z bregov svježe mlijeko 3,2% mm 'z bregov kiselo vrhnje 12% mm 'z bregov maslac
 blank