|
Priprema |
/ 30 min |
- Mahune očistite, narežite na prutiće pa blanširajte u osoljenoj vodi. Papriku narežite na manje prutiće, a luk na tanko. Pileći file narežite na što tanje trakice pa marinirajte u soja umaku.
- U zagrijani wok dodajte ulje, zatim pileći file pa svo povrće i slatki čili umak. Pržite što kraće jer povrće mora ostati hrskavo.
|
|
Posluživanje |
Poslužite uz rižine rezance koje ste skuhali u osoljenoj vodi 1-2 minute. |
|
|
Sastojci |
/ 4 osobe |
450 g |
pilećeg filea Cekin |
400 g |
rižinih rezanaca |
150 g |
žutih okruglih mahuna |
150 g |
mladog luka |
1 |
crvena paprika |
100 g |
sojinih klica |
100 g |
bambus stabljika |
|
slatki čili umak |
|
soja umak |
|
ulje |
|
|