|
Priprema
|
/ 30 min
|
- Redajte naizmjence u kalup ili posudu za pečenje red kriški kruha premazanih sirnim namazom Liptauerom i posutih usitnjenom šunkaricom, zatim red kruha premazan sirnim namazom Provance posut graškom, red kruha premazan sirnim namazom Light posut ribanom mrkvicom te sve poklopite redom kruha.
- Stavite na hladno 2 - 3 sata.
- Režite pravokutne kriške i probodite ih čačkalicom s maslinom na vrhu.
|
|
Posluživanje
|
Poslužite ih kao male zalogaje za koktel zabavu ili rođendansku proslavu. |
|
|
Sastojci
|
/ 8 osoba |
400 g |
sirnog namaza Liptauera
'z bregov |
400 g |
sirnog namaza Provance
'z bregov |
400 g |
sirnog namaza Light
'z bregov |
500 g |
bijelog kruha u kalupu ili tosta |
200 g |
pureće DeLuxe šunke Vindon |
|
kuhani grašak |
|
naribana mrkvica |
|
masline |
|
|