MAJSTOR KUHANJA? NIŠTA LAKŠE!

"Kako ono ide? Prstohvat soli, malo češnjaka…Joj, ne sjećam se više!"..

Ako priprema glavnog jela i kod vas izgleda ovako, od sada vam dajemo razlog za opuštanje  jer za sve vas koji hrabro uranjate u kulinarske pustolovine pripremili smo najbolje recepte s kojima ćete se ikad susresti. Iznenadite svoje najdraže i pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje!

Ostali recepti

Gratinirani njoki sa Bovi skutom

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje. 
Priprema / 60 min
  • Krumpir kuhajte u osoljenoj vodi da potpuno smekša pa ga usitnite gnječilicom za krumpir.  Dodajte mu skutu koju protisnite kroz žičano cijedilo, brašno, jaja, sol i papar te zamijesite tijesto.
  • Oblikujte  njoke i kuhajte ih u vodi dok ne isplivaju na površinu.
  • Papriku narežite na prutiće, dodajte kobasicu, nasjeckanu rajčicu i peršin, začinite i pomiješajte s kuhanim njokima.
  • Njoke stavite u posudu za pečenje, pospite naribanim sirom i zapecite u zagrijanoj pećnici na 230 °C (oko 4 do 5 minuta). 

Sastojci / 4 osobe
500 g oguljenog krumpira
250 g Bovi skute Vindija
300 g oštrog brašna
2 jaja
200 g zelene paprike
150 g slavonske kobasice Rozeto
250 g sjeckane rajčice
150 g sira Bel Vi Vindija
  nasjeckani peršin
  sol, papar

Vezani proizvodi

Bel Vi Rozeto dimljena slavonska kobasica Bovi skuta
 blank