|
Priprema |
/ 20 min
|
- Zagrijte ulje u tavi i pecite pljeskavice sa svake strane nekoliko minuta. Pečene pljeskavice posložite na lim za pečenje ili u tepsiju koje ste prethodno malo nauljili.
- Skuhajte povrće u slanoj vodi, ocijedite ga pa vratite u posudu u kojoj se kuhalo, dodajte Butterino da se rastopi, začinite i sve lagano promiješajte.
- Rajčicu narežite na ploške pa je posložite po pljeskavicama.
- Povrće rasporedite po pljeskavicama i oko njih te sve prekrijte sirom.
- Gratinirajte u pećnici dok se sir ne rastopi i ne dobije zlatno smeđu boju.
|
|
Posluživanje
|
Poslužite vruće. |
|
|
Sastojci |
/ 4 osobe
|
4 |
pljeskavice Vindon |
800 g |
miješanog povrća (mrkva, cvjetača, bokula, zelene mahune) |
12 kriški |
sira Edamca |
100 g |
Butterino maslaca sa začinskim biljem 'z bregov |
1 |
svježa rajčica |
|
malo ulja |
|
sol, papar |
|
|