MAJSTOR KUHANJA? NIŠTA LAKŠE!

"Kako ono ide? Prstohvat soli, malo češnjaka…Joj, ne sjećam se više!"..

Ako priprema glavnog jela i kod vas izgleda ovako, od sada vam dajemo razlog za opuštanje  jer za sve vas koji hrabro uranjate u kulinarske pustolovine pripremili smo najbolje recepte s kojima ćete se ikad susresti. Iznenadite svoje najdraže i pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje!

Ostali recepti

Filetino s pjenastim pireom od cikle i celera

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
 
Priprema / 40 min
  • Ciklu, celer i krumpir narežite na kockice pa stavite u malo osoljenu vodu da kuha dok ne omekša.
  • Procijedite, zgnječite u pire i u još vruće umiješajte maslac i zagrijano mlijeko. Začinite sa soli i oprezno dodajte malo češnjaka u prahu.
  • Dok se kuha povrće u zagrijanoj tavi, popecite Filetino sa obje strane do željene boje. Pazite da se ne prepeku jer je to najnježnije pileće meso.
  • Odložite na toplo dok ne završite pire.
 
Posluživanje
Filetino obložite pireom i servirajte sa sezonskom mladom salatom.
 
Savjet
Ovako obložen Filetino možete posipati ribanim sirom i sjemenkama te zapeći u pećnici. 
 
Sastojci / 4 osobe
500 g Filetina Cekin
400 g oguljene cikle
200 g oguljenog celera
2 oguljena krumpira
1 dl mlijeka 'z bregov
2 žlice maslaca
  sol, češnjak u prahu
  malo maslinovog ulja

Vezani proizvodi

'z bregov svježe mlijeko 3,2% mm Filetino Classic
 blank