VINDON GMO-FREE BOŽIĆNA PURICA

Pred nama su božićni blagdani, dani u kojima se posebno slavi obiteljsko zajedništvo.
Uz to posebno blagdansko razdoblje veže se niz tradicionalnih običaja koje svijet njeguje još od davnina. 
Podsjećamo vas na nezaobilazan simbol svečanoga blagdanskog objeda – božićnu puricu i
otkrivamo kako je savršeno pripremiti i uljepšati blagdanski doživljaj.

https://www.youtube.com/watch?v=JudPEaoKhyw

Ostali recepti

Filetino Crispy s dva umaka

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
Priprema / 20 min
  • Mileram izmiješajte s kečapom i kajenskim paprom, osolite i popaprite po želji.
  • Jogurt izmiješajte s naribanim krastavcem, origanom i vlascem te osolite.
  • Filetino Crispy popržite u ulju (u fritezi ili u tavi) i još vruće poslužite s umacima, kruhom i sezonskim povrćem.
Savjet
To je jelo idealno za kućne zabave ili manje proslave (umake možete pripremiti i dan prije).
Sastojci / 4 osobe
500 g Filetino Crispy Cekin
1 dl Milerama
'z bregov
0,5 dl  kečapa
1 žličica  kajenskog papra ili ljute paprike
1,5 dl čvrstog jogurt
'z bregov
1/2 sitno naribanog svježeg krastavca

malo usitnjenog vlasca i origana
  sol, papar

Vezani proizvodi

'z bregov čvrsti jogurt 3,2% mm 'z bregov mileram 22% mm, 30% mm Filetino Crispy
 blank