|
Priprema
|
/ 20 min
|
- Mileram izmiješajte s kečapom i kajenskim paprom, osolite i popaprite po želji.
- Jogurt izmiješajte s naribanim krastavcem, origanom i vlascem te osolite.
- Filetino Crispy popržite u ulju (u fritezi ili u tavi) i još vruće poslužite s umacima, kruhom i sezonskim povrćem.
|
|
Savjet
|
To je jelo idealno za kućne zabave ili manje proslave (umake možete pripremiti i dan prije). |
|
|
Sastojci
|
/ 4 osobe
|
500 g |
Filetino Crispy Cekin |
1 dl |
Milerama
'z bregov |
0,5 dl |
kečapa |
1 žličica |
kajenskog papra ili ljute paprike |
1,5 dl |
čvrstog jogurt
'z bregov |
1/2 sitno |
naribanog svježeg krastavca |
|
malo usitnjenog vlasca i origana |
|
sol, papar |
|
|