VINDON GMO-FREE BOŽIĆNA PURICA

Pred nama su božićni blagdani, dani u kojima se posebno slavi obiteljsko zajedništvo.
Uz to posebno blagdansko razdoblje veže se niz tradicionalnih običaja koje svijet njeguje još od davnina. 
Podsjećamo vas na nezaobilazan simbol svečanoga blagdanskog objeda – božićnu puricu i
otkrivamo kako je savršeno pripremiti i uljepšati blagdanski doživljaj.

https://www.youtube.com/watch?v=JudPEaoKhyw

Ostali recepti

Filetino Classic za ljetnu zabavu uz roštilj

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje. 
Priprema / 30 min
  • Kikiriki sitno sameljite i izmiješajte s kiselim vrhnjem i sojinim umakom te ga posolite i popaprite.
  • Papriku izrežite na manje komade, smiksajte je u multipraktiku sa senfom, uljem, peršinom, majčinom dušicom i vinskim octom da dobijete kremasti umak. Posolite i popaprite.
  • Umake stavite na hladno da se okusi prožmu.
  • Filetino Classic ispecite na roštilju.
Posluživanje
Još vruće poslužite s umacima, kruhom i sezonskim povrćem.

Sastojci / 4 osobe
500 g Filetino Classic
2 žlice  oljuštenog prženog kikirikija
1 dl kiselog vrhnja
 'z bregov
0,5 dl sojinog umaka
1 žuta paprika
1 žlica senfa
4 žlice ulja
1 žlica vinskog octa

usitnjeni peršin i majčina dušica
  sol, papar 

Vezani proizvodi

Filetino Classic 'z bregov kiselo vrhnje 12% mm
 blank