|
Priprema
|
/ 30 min
|
- Kikiriki sitno sameljite i izmiješajte s kiselim vrhnjem i sojinim umakom te ga posolite i popaprite.
- Papriku izrežite na manje komade, smiksajte je u multipraktiku sa senfom, uljem, peršinom, majčinom dušicom i vinskim octom da dobijete kremasti umak. Posolite i popaprite.
- Umake stavite na hladno da se okusi prožmu.
- Filetino Classic ispecite na roštilju.
|
|
Posluživanje
|
Još vruće poslužite s umacima, kruhom i sezonskim povrćem. |
|
|
Sastojci
|
/ 4 osobe
|
500 g |
Filetino Classic |
2 žlice |
oljuštenog prženog kikirikija |
1 dl |
kiselog vrhnja
'z bregov |
0,5 dl |
sojinog umaka |
1 žuta |
paprika |
1 žlica |
senfa |
4 žlice |
ulja |
1 žlica |
vinskog octa |
|
usitnjeni peršin i majčina dušica |
|
sol, papar |
|
|