NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

DeLuxe salata

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju. 
Priprema / 45 min
  • Stavite u tavu sjemenke suncokreta, usitnjene koštice bundeve i jednu žlicu maslinova ulja.
  • Zagrijte lagano tavu da se sjemenke blago poprže.
  • Na to izlijte razmućeno jaje sa zobenim pahuljicama.
  • Pecite uz stalno miješanje dok jaja ne budu pečena. Ohladite.
  • Limunov sok energično mutite mutilicom zajedno sa senfom, prstovetom soli i 5 žlica maslinova ulja.
  • Kada se tekućine počinju povezivati i nastane gust preljev, stavite ga još na 10-tak minuta u hladnjak da se ohladi.
  • U tanjur za posluživanje stavite prvo rokulu, zatim pureću šunku narezanu na tanke prutiće i zdrobljena pečena jaja.
Posluživanje
Prelijte ohlađenim preljevom, popaprite i poslužite s omiljenim kruhom ili pecivom.

Sastojci / 2 osobe
100 g rukole ili matovilca
200 g pureće DeLuxe šunke Vindon
1 žlica suncokretovih sjemenki
1 žlica  oguljenih bundevinih koštica
1 žlica zobenih pahuljica
jaje

sol, papar
  maslinovo ulje 
1 žličica ljutog senfa
  sok od pola limuna 

Vezani proizvodi

DeLuxe šunka
 blank