VINDON GMO-FREE BOŽIĆNA PURICA

Pred nama su božićni blagdani, dani u kojima se posebno slavi obiteljsko zajedništvo.
Uz to posebno blagdansko razdoblje veže se niz tradicionalnih običaja koje svijet njeguje još od davnina. 
Podsjećamo vas na nezaobilazan simbol svečanoga blagdanskog objeda – božićnu puricu i
otkrivamo kako je savršeno pripremiti i uljepšati blagdanski doživljaj.

https://www.youtube.com/watch?v=JudPEaoKhyw

Ostali recepti

Čili sirne tortilje s fileom jadranskog oslića i carpacciom od avokada

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
 
Priprema                         
  • Tortilje samo malo zagrijte kako bi postale savitljive i sočnije. Premažite ih Vivis svježim krem sirom čili, na to stavite file oslića te savijte u rolicu. Odložite na hladno.
  • Avokado narežite na što tanje ploške, posložite na tanjure i prelijte limunovim sokom.
  • Posolite, popaprite, prelijte maslinovim uljem i posipajte paprikom i usitnjenom majčinom dušicom.
 
                       
                                               
 
                       
                                               
 
Sastojci / za 2 tortilje
                        
1 pakiranje Vivis svježeg krem sira čili
2            tortilje           
2 filea kuhanog oslića           
1 manji avokado
1/2 žute paprike
2 žlice soka od limuna
2 žlice maslinova ulja
  sol, papar, malo svježe majčine dušice
                       

Vezani proizvodi

Vivis svježi krem sir čili
 blank