JEDVA ČEKAM VELIKI ODMOR…

Tada nastupa mojih 15 minuta slave, kada uživam u malim iznenađenjima koja mi mama svakog dana ostavi u školskoj torbi.
To sigurno ne bih mogao da nema Vindije, za koju mama uvijek uz osmijeh kaže: "To je moja najbolja prijateljica!"  

Cekin hot dog

Naš gastro tim donosi vam nekoliko vrijednih sugestija kako položiti najvažniji ispit svakog roditelja kuhara i za svoje mališane pripremiti obrok koji će im uljepšati naporan dan u školi. 
Priprema / 30 min
  • Hrenovke kuhajte nekoliko minuta.
  • Jaje razmitite, osolite i ispecite kajganu u tavici na vrućem maslacu.
  • Krastavce i rajčicu narežite na tanke šnite.
  • Pecivo razrežite po sredini (ne do kraja) pa slažite u njega redom kečap i majonezu (po želji), hrenovku, kajganu, grah, rajčicu i krastavce.

Posluživanje
Uz vrući hot dog poslužite svježe pržene kolute luka (1-2 min u vrelom ulju) prethodno umočene u smjesu od jaja, brašna, mlijeka i soli (malo gušću od smjese za palačinke), tek toliko da porumene, a luk ostane hrskav.

Sastojci / 3 hot doga
1 pakiranje Cekin pilećih hrenovki Hot dog
3 hot dog peciva Latica
100 g crvenog graha iz konzerve
3 jaja
50 g maslaca 'z bregov
1 veća  rajčica
kisela krastavca

kečap, majoneza 
Za prženi luk
1 veća glavica luka (narezana na kolutiće i odvojena od prstena)
2 jaja
2 žlice oštrog brašna

sol i mlijeko
'z bregov  po potrebi 
2 dl ulja

Vezani proizvodi

'z bregov maslac
 blank