|
Priprema
|
/ 30 min
|
- Hrenovke kuhajte nekoliko minuta.
- Jaje razmitite, osolite i ispecite kajganu u tavici na vrućem maslacu.
- Krastavce i rajčicu narežite na tanke šnite.
- Pecivo razrežite po sredini (ne do kraja) pa slažite u njega redom kečap i majonezu (po želji), hrenovku, kajganu, grah, rajčicu i krastavce.
|
|
Posluživanje
|
Uz vrući hot dog poslužite svježe pržene kolute luka (1-2 min u vrelom ulju) prethodno umočene u smjesu od jaja, brašna, mlijeka i soli (malo gušću od smjese za palačinke), tek toliko da porumene, a luk ostane hrskav. |
|
|
Sastojci
|
/ 3 hot doga |
1 pakiranje |
Cekin pilećih hrenovki Hot dog |
3 |
hot dog peciva Latica |
100 g |
crvenog graha iz konzerve |
3 |
jaja |
50 g |
maslaca 'z bregov |
1 veća |
rajčica |
3 |
kisela krastavca |
|
kečap, majoneza |
Za prženi luk |
1 veća |
glavica luka (narezana na kolutiće i odvojena od prstena) |
2 |
jaja |
2 žlice |
oštrog brašna |
|
sol i mlijeko
'z bregov po potrebi |
2 dl |
ulja |
|
|