U službi vašeg zdravlja

Trendu proizvodnje funkcionalne hrane pridružili smo se još 1989. godine, stvorivši Vindi Iso sport, prvi izotonički napitak u Hrvatskoj. 

Danas, više od dva desetljeća poslije, svi zdravstveno osviješteni potrošači mogu uživati u brojnim proizvodima čija je glavna zadaća na prirodan način probuditi tijelo i oživjeti duh. 


 

Vindi Vital

Vindi Vital
Vindi Vital sokovi obogaćeni su važnim vitaminima i mineralima, a u sedam izvrsnih okusa donose niz korisnih funkcija, koje pomažu u održavanju zdravog i vitalnog organizma.

Vindi Vital ananas preporuča se svima koji žele smršavjeti na prirodan način. Bogat vlaknima i vitaminom C, ananas je izvrstan sastojak lagane ljetne dijete koji poboljšava rad bubrega i lijenih crijeva. Ovo ukusno tropsko voće se smatra i prirodnim antidepresivom povoljno utječe na raspoloženje.

Vindi Vital naranča donosi sve vrijednosti najpoznatijeg citrusnog voća, bogatog aminokiselinama (sadrži ih najmanje 20) i vitaminom C.  Suvremena medicinska istraživanja dokazuju da konzumacija naranče smanjuje rizik od srčanog udara, poboljšava funkcioniranje krvnih žila i regulira cirkulaciju.

Vindi Vital naranča – mrkva – limun uz blagodati citrusnog voća sadrži i lutein, jedan od najraširenijih karotenoida, koji smanjuje rizik od degenerativnih promjena u mrežnici i utječe na opće poboljšanje vida. 

Vindi Vital brusnica namijenjen je osobama osjetljivog mokraćnog sustava. Znanstveno je dokazano kako plod brusnice ima izuzetno povoljan učinak na donji urinarni trakt, posebice kod muškaraca podložnim obolijevanju prostate. 

Vindi Vital rajčica vrijedan je izvor likopena, najjačeg antioksidansa iz skupine karotenoida, koji ovom soku daje prepoznatljivu crvenu boju. Osim antioksidativnog djelovanja, likopen preventivno djeluje i na krvožilni sustav, a dokazano je i da sudjeluje u sprječavanju velikog broja malignih bolesti.

Vindi Vital nar, grožđe, aronija proizvod je obogaćen željezom, kojim obiluju sva tri ploda sadržana u ovom funkcionalnom soku. Preporuča se anemičnim osobama s manjkom hemoglobina u crvenim krvnim stanicama. 

Vindi Vital voda s okusom kruške odlično je osvježenje za sve one koji aktivno provode svoje slobodno vrijeme. Prateći sve bogatiju ponudu fitness i wellness programa, Vindija je proizvela proizvod koji se savršeno uklapa u zdrav način života - vodu s okusom kruške i dodatkom L karnitina. Ta korisna aminokiselina nalazi se u srčanom mišiću te mišićima za kretanje, a organizam ga proizvodi pod utjecajem određenih vrsta aminokiselina, vitamina C, vitamina B6, niacina i željeza. Ako nedostaje bilo koji od tih sastojaka, razina L-karnitina u organizmu može se smanjiti, što dovodi do smanjene proizvodnje energije, slabosti mišića i općeg osjećaja slabosti.

VINDI VITAL – čaša zdravlja i vitalnosti!

 blank