U službi vašeg zdravlja

Trendu proizvodnje funkcionalne hrane pridružili smo se još 1989. godine, stvorivši Vindi Iso sport, prvi izotonički napitak u Hrvatskoj. 

Danas, više od dva desetljeća poslije, svi zdravstveno osviješteni potrošači mogu uživati u brojnim proizvodima čija je glavna zadaća na prirodan način probuditi tijelo i oživjeti duh. 


 

GI Control

GI Control
Nova generacija naših funkcionalnih pića ima niski glikemijski indeks (GI), zadužen za kontrolu apetita i razinu glukoze u krvi te prevenciju kardiovaskularnih bolesti.

Namirnice s niskom razinom glikemijskog indeksa pružaju produljeni osjećaj sitosti u odnosu na hranu sastavljenu od «loših» šećera koji dodatno potiču lučenje inzulina potičući želju za slatkom i  nezdravom hranom. 

GI Control pića dolaze u šest različitih okusa (crni ribiz-jabuka, naranča-nektarina+ACE, naranča-ananas, jabuka-kruška, limunada i malina) te  sadrže Fruit Up,  prirodni šećer u potpunosti dobiven iz voća. 

GI CONTROL – pića nove generacije!


* Dobro je znati!
  
Ugljikohidrati se prije ulaska u krvotok razgrađuju na glukozu koja daje energiju tjelesnim stanicama. Ovisno o razini glikemijskog indeksa koju posjeduju dijele se na korisne i štetne. Razina GI indeksa veća od 70 smatra se visokom, dok je raspon njegove srednje razine od 59 do 69. Korisni ugljikohidrati u pićima GI CONTROL imaju glikemijski indeks manji od 55, što znači da se oni razlažu polako, postupno oslobađajući glukozu u krvi. 

 

 blank