U službi vašeg zdravlja

Trendu proizvodnje funkcionalne hrane pridružili smo se još 1989. godine, stvorivši Vindi Iso sport, prvi izotonički napitak u Hrvatskoj. 

Danas, više od dva desetljeća poslije, svi zdravstveno osviješteni potrošači mogu uživati u brojnim proizvodima čija je glavna zadaća na prirodan način probuditi tijelo i oživjeti duh. 


 

Acidofilno mlijeko

Acidofilno mlijeko
Vrijednost acidofilnog mlijeka nalazi se u njegovom bogatstvu vitaminom B, neophodnim za normalno funkcioniranje živčanog sustava, razvijanje mentalnih sposobnosti i očuvanje zdrave kože i kose.

Ovaj proizvod razlikuje se od običnog mlijeka te drugih vrsta kiselog mlijeka i probiotičkih proizvoda jer ne smanjuje već doslovno uništava štetne bakterije. 

Kao i ostali fermentirani mliječni proizvodi, acidofilno mlijeko ima blagotvorni učinak na zdravlje probavnog sustava zahvaljujući probiotičkoj bakteriji Lactobacillus acidophilus (La5). Osim na zdravlje probave, ova namirnica osvježujućeg kiselkastog okusa povoljno utječe na rad urinarnog trakta i sprečava infekcije mokraćnih putova.  

Acidofilno mlijeko pripada grupi proizvoda Legenda 'z bregov koja objedinjuje tradicionalne i zdrave proizvode (kefir, kiselo mlijeko, čvrsto kiselo mlijeko), a dobiva se od mlijeka s 0,9% i 3,2% mliječne masti. 


 blank