Vindino jogurti

U našim kategorijama fermentiranih proizvoda jedna grupa zauzima posebno mjesto. Da, pogodili ste – to su Vindino jogurti za djecu, bogati kalcijem! 

Radimo ih s ljubavlju, a društvo nam pri tom pravi simpatični mali dinosaur iz Zemlje zdravlja.

Vindino
Pretraži proizvode


Vindino natur jogurt 4x100 g

4x100 g čašica

Vindino tekući voćni jogurt jagoda

PET 200 ml

Vindino jagoda - banana/breskva - keks

čašica 4x100 g

nagrade i priznanja

Agra-zlato

U svojoj radionici finih mliječnih proizvoda Vindino je osmislio natur jogurte koji su svojim blagim okusom i sastavom posebno prilagođeni najmlađim Vindijancima. Kalcij, najvažniji sastojak tih proizvoda, iznimno je vrijedan mineral potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod djece, dobne skupine na koju je Vindino posebno mislio tijekom stvaranja tih vrijednih proizvoda.

Kako bi se postigao koristan učinak na zdravlje, dovoljna je već jedna čašica Vindino jogurta na dan, a bočica od 200 grama osigurat će čak 30 % preporučenog dnevnog unosa kalcija! 

Najjagodastija mliječna poslastica u svemiru bogata je kalcijem, dobrim prijateljem našeg organizma, a samo jednim obrokom od 200 grama Vindina s okusom jagode osigurava se čak 40% njegova preporučenog dnevnog unosa.

Uživajte u Vindino jagodi, pravoj mliječno – voćnoj gozbi!
Vindino voćni jogurt jagoda – banana i breskva – keks sadržava kalcij i  vitamin D3, sastojke važne za normalan rast i razvoj kostiju kod djece!

Ove dvije super kombinacije dolaze u zajedničkom pakiranju od četiri stogramske čašice pa se tako u dvjema nalazi ukusni spoj jagode i banane, a druge dvije sadržavaju maštovitu poslasticu Vindino s breskvom i keksom. Naš mali dinosaur rekao bi kratko i jasno: MLJAC!
blank