Mmm…tope se u ustima!

Topljeni sirevi pružaju užitak uz minimalan trud…

Mogu se konzumirati kao namazi ili podloga u ukusnom sendviču.
Fino se sljubljuju s različitim umacima, a posebno je slastan spoj njoka i umaka od topljene Gorgonzole.


Sirevi
Pretraži proizvode


Varaždinec topljeni

200 g

BoviBlue topljeni

200 g

Topljeni Dimek

1,6 kg, 400 g

Varaždinec s kulenom

300 g

ostali proizvodi iz asortimana

veliki dimek web
Blaga aroma Varaždinca, jednog od Vindijinih omiljenih polutvrdih sireva, u topljenom izdanju još više dolazi do izražaja.

Lako maziv, topljeni sir Varaždinec idealna je podloga za odličan sendvič, a odličan je i kao samostalan međuobrok. 
Uživajte u specifičnom okusu plemenitog sira BoviBlue, koji u topljenoj varijanti donosi poznate kvalitete Vindijine inačice talijanskoga specijaliteta sa zelenoplavom plijesni. 
Topljena varijanta Dimeka prilagođena je svim generacijama potrošača, a u njemu će uživati svi oni upoznati sa visokom kvalitetom koju jamče Vindija sirevi.

Specifičan okus i blago pikantan miris polutvrdog sira Dimeka rezultat su dimljenja prirodnim  bukovim dimom, čija se specifična nota osjeća i u ovom topljenom siru.

Rezanjem topljenog Dimeka dobivaju se tanke ploške koje će snalažljivi gurmani znati iskoristiti u pripremi raznih sendviča, umaka i sirnih plata i tako još više uživati u okusu još jednog izvrsnog proizvoda zaštićenog znakom Kvaliteta Vindija.

Varaždinec s kulenom topljeni je sir homogene strukture i čvrste konzistencije s vidljivim komadićima kulena na prerezu koji će ljubitelje sireva zasigurno osvojiti blago pikantnim i aromatičnim okusom i mirisom.

blank