Danas kuham i uživam

Ne stignete pripremiti obrok kakav biste željeli, a vaš organizam žudi za kvalitetnom hranom? Predstavljamo naša polugotova jela od najfinijega pilećeg mesa Cekin.

Za najljepše gurmanske trenutke tu je pile Gavelino i skupina proizvoda neodoljivih okusa «Suvremena gastronomija» te vrhunski pripravci za jela koji će vam znatno će olakšati pripremu vašega omiljenog mesnog obroka.


 

Cekin
Pretraži proizvode


Pileći prutići u umaku Buttterino

500g

Pileći prutići u umaku a' la Stroganoff

500 g

Pileći prutići "na kineski" Moo Goo Gai

500 g

Prutići od purećeg zabataka "a' la Wild"

500 g

Crispy odrezak

500 g

Začinjeni mesni pripravak za ćufte, punjene paprike ili sarme

600 g

nagrade i priznanja

DLG-gold
Agra-srebro
NoviSad-zlato

nagrade i priznanja

NoviSad-zlato
Brzo, ukusno i zdravo!   

Komadići svježih pilećih prsa u umaku posebna okusa s primjesom izvrsnog namaza na bazi maslaca - Butterina.
Uživajte u svakom zalogaju!

Svježa piletina u bijelom umaku osebujna okusa lagano je pikantna poslastica za cijelu obitelj.
Neodoljiv okus egzotike!

Svježa piletina s dodacima sojinih klica i bambusovih štapića pripremljena je prema kombiniranoj recepturi tradicionalne kineske i domaće kuhinje.
Ukusni obroci zdravlja!

Svježa puretina u umaku "na lovački". Sitno začinsko povrće i kombinacija odabranih začina podsjećaju na lovačke specijalitete spravljene na podravskim "bregima".
Hrskavo i fino!

Spajanjem tradicije i inovacije stvorili smo prirodan, sočan, svjež i zdrav proizvod od filea pilećeg zabataka, blago obogaćen prirodnim začinima te svježe paniran mješavinom krušnih mrvica i sezama.
U paleti jela pod nazivom «Suvremena gastronomija» možete naći proizvode koji podsjećaju na pripremu hrvatskih tradicionalnih jela, a s druge strane olakšavaju pripremu zdravog i ekonomičnog obroka za cijelu obitelj.

Odabrali smo lagano pileće meso u kombinaciji s junećim mesom, začinili ga pomno odabranim začinima poput peršina, mažurana, papra, luka i češnjaka i stvorili harmoniju neodoljiva okusa.

Kako je riječ o mladom mesu, piletini i junetini, za pripremu tih jela bit će vam potrebno minimalno vrijeme. Na vama je samo da odlučite što ćete kuhati - ćufte, punjenu papriku ili sarmu, ili pak faširance i mesnu štrucu!       
blank