Za najbolje sendviče na svijetu…

Svoje salame stvorili smo za istinske ljubitelje pravoga gurmanskog doživljaja. Ukusna iznenađenja iz te skupine proizvoda vaš će međuobrok pretvoriti u pravi spektakl u kojem će vaša osjetila biti višestruko nagrađena.

Sasvim je svejedno volite li više tirolsku, bečku, planinsku ili neku drugu salamu jer uz okuse koje vam daruje VIR zasigurno nećete pogriješiti!

Rozeto
Pretraži proizvode


Rozeto Wiena

1800 g, vindvac 150 g

Rozeto tirolska

1200 g, 400 g, vindvac 150 g

Rozeto bečka

2000 g, 400 g

Rozeto planinska

2000 g, 400 g, vindvac 250 g

Rozeto Riva

1300 g, 400 g

Mesni doručak sa sirom

oko 800 g

ostali proizvodi iz asortimana

wiena 250g

ostali proizvodi iz asortimana

planinska 250g
Rozeto Wiena svoje bogatstvo okusa zahvaljuje prirodnom sušenju tijekom kojeg se dobiva jedinstvena aroma.

Rozeto Wiena stvorena je za  gurmanske plate!

Pssst... mali tajni recept s tom salamom naš je Wiena sendvič koji čine: 1 pecivo carica prerezano i lagano prepečeno u tosteru, 5 dag Rozeto Wiene narezane na tanke kriške, 'z bregov sirni namaz classic, mladi luk narezan uzduž, 1 manja rajčica narezana na kolutiće, 1 kriška Vindijina sira Tilzita. Caricu premažite sirnim namazom, lagano popaprite, složite nareske uz luk i rajčicu, poklopite drugom polovicom prepečene carice i pri prvom zalogaju osjetit ćete pravi Rozeto užitak!


Prosječne prehrambene vrijednosti u 100 g: 
Bjelančevine Ugljikohidrati Masti
16 g 2,5 g 24 g
Rozeto tirolska svojim osebujnim okusom dočarava mirise pašnjaka Tirola pomiješanih s mirisima Panonije i Kalnika.

Stoljetna tradicija proizvodnje tirolske kobasice oživljena je u tom vrhunskom proizvodu iz mesne industrije VIR. 

Tirolski sendvič za lagani ručak idealan je okus koji će okupirati sva vaša osjetila!
Sastojci: 1 malo tamno pecivo s bućinim sjemenkama, 3 dag Rozeto tirolske, 1/2 kuhanog jajeta, 1 manji kiseli krastavac i malo majoneze. U raspolovljeno pecivo stavite tanki sloj majoneze, posložite ostale sastojke i uživajte u okusu Rozeto Tirolske.
Dobar tek!


Prosječne prehrambene vrijednosti u 100 g: 
Bjelančevine Ugljikohidrati Masti
15 g 3 g 23 g
Rozeto bečka svojim blagim dimljenim okusom idealan je saveznik malih zalogaja na brzinu!

Savršenim takav zalogaj čine pecivo Kornspitz koje trebate prerezati i namazati sirnim namazom Provance 'z bregov, dodati nekoliko kriški tanko narezane Rozeto bečke, malo svježe zelene paprike i mrvicu soli i vaš sendvič je spreman za brzi griz!


Prosječne prehrambene vrijednosti u 100 g: 
Bjelančevine Ugljikohidrati Masti
15,2 g 2,7 g 20,3 g
Rozeto planinska svojim osebujnim okusom upotpunit će vaš doručak ili međuobrok!

Možda vam omiljeni doručak postane baš tost sendvič s Rozeto planinskom.

Na tost složite 2 kriške Rozeto planinske, dodajte 2 kriške Vindijina Varaždinca, gornji tost premažite s malo umaka od čilija, sve zajedno dobro zapecite u tosteru i smažite svoj sendvič za razbuđivanje svih osjetila!


Prosječne prehrambene vrijednosti u 100 g: 
Bjelančevine Ugljikohidrati Masti
15,2 g 2,7 g 20,3 g
ROZETO Riva suši se u posebnim uvjetima koji simuliraju prirodno sušenje mesa prema tradicionalnom načinu pripreme mesnih prerađevina - na prirodnom dimu od bukovine koji uz pomno odabranu recepturu začina ostavlja trag u neodoljivom i originalnom okusu. 

O iznimnom načinu pripreme svjedoči podatak da je 130 g svježeg mesa utrošeno za pripremu 100 grama proizvoda!


Prosječne prehrambene vrijednosti u 100 g: 
Bjelančevine Ugljikohidrati Masti
18,1 g 1,2 g 26,3 g
Započnite jutro uz specifičan okus mesnog specijaliteta obogaćenog kockicama Vindijina ukusnog topljenog sira i jednostavno uživajte… mesni doručak sa sirom – po njemu se dan poznaje! 
blank