Budite zdravi, budite u trendu

Izvrsna kvaliteta svježega purećeg mesa Vindon rezultat je prirodnog uzgoja.

Visokovrijedna svježa puretina pripremljena je u praktičnom i suvremeno dizajniranom pakiranju koje pridonosi očuvanju kvalitete i svježine proizvoda.

Vindon
Pretraži proizvode


Pureći kotleti

od 500 g do 2000 g

Pureći osobucco

od 500 g do 700 g

Pureći rasjek mix

od 800 g do 1000 g

Pureća polovica

od 1600 g do 2500 g

Pureća krila

od 350 g do 2000 g

Pureći vrat

od 500 g do 2000 g

Pureći hrbat

od 800 g do 1000 g

Pureći pripravak

od 700 g do 800 g

Pureće iznutrice

500 g

nagrade i priznanja

Agra-srebro
NoviSad-zlato

Ostali proizvodi iz asortimana

Purece iznutrice - zeluci
Purece iznutrice - jetra
Pureća prsa s prsnom kosti odvoje se od ostatka trupa i režu na odreske.
Kotleti su debljine otprilike 15 mm, bez masnoće.

Energetska vrijednost u 100 g: Pakiranje (mini/diskontno)
610 kJ (145 kcal) 500-600 g
1800-2000 g
Proizvod se dobije rezanjem bataka na odreske debljine 10 mm.
U presjeku je vidljiva kost.

Energetska vrijednost u 100 g: Pakiranje (mini/obiteljsko)
690 kJ (164 kcal) 500-600 g
600-700 g 
Kombinacija purećeg bataka, zabataka i krila zadovoljit će ukuse svih članova obitelji.
 
 
Energetska vrijednost u 100 g: Pakiranje (obiteljsko)
861 kJ (207 kcal) 800-1000 g
Polovica Vindon purice donosi ono što i očekujete od takve namirnice - kvalitetu, visoku hranjivu vrijednost i izvrstan okus. Dobar tek!

Energetska vrijednost u 100 g: Pakiranje (diskontno)
733 kJ (175 kcal) 1600-2500 g
Posebna podskupina puretine Vindon donosi:

pureća krila cijela - krilo s kožom i odstranjenim vrškom

pureći krilni batak - mesnati dio krila s kožom
pureća vingeta - prednji dio krila s kožom  

Energetska vrijednost u 100 g: Pakiranje (mini/obiteljsko/diskontno)
Pureća krila cijela - 680 kJ (162 kcal) 350-450 g
800-1000 g
1700-2000 g
Pureći krilni batak - 657 kJ (157 kcal) 400-500 g
800-1100 g
1800-2000 g
Pureća vingeta - 860 kJ (205 kcal) 500-600 g
800-900 g
1800-2000 g
Proizvod se pakira narezan na komade oko 10 cm ili kao cijeli vrat, a idealan je za pripremu ukusne juhe.

Energetska vrijednost u 100 g: Pakiranje (mini/obiteljsko/diskontno)
675 kJ (161 kcal) 500-600 g
1000-1200 g
1800-2000 g
Gornji dio purećih leđa koji se koristi za kuhanje juhe, a može se iskoristiti i za pečenje zajedno s plućima.

Energetska vrijednost u 100 g: Pakiranje (diskontno)
818 kJ (195 kcal) 800-1000 g
Idealan proizvod za pripremu ukusne juhe, uključuje pureći vrat, želuce i središnji dio krila.

Energetska vrijednost u 100 g: Pakiranje (mini pack)
753 kJ (179 kcal) 700-800 g
Pureća jetra, pureća srca i pureći želuci. Sjećate li se okusa i mirisa iz bakine kuhinje?

Energetska vrijednost (pureća jetra/srca/želuci): Pakiranje (mini pack)
480 kJ (114 kcal)
280 kJ (66,6 kcal)
630 kJ (150 kcal)
500 g
blank