Proteinski jogurti

Globalno prisutan trend zdravog načina života i prehrane potiče nas na kontinuirani rad na razvoju proizvoda te su stoga Vindijin doprinos tom segmentu novi proizvodi iz linije 'z bregov PROTEIN. 

Posjetite našu posebnu stranicu posvećenu PROTEIN jogurtima i napicima.
Zbregov
Pretraži proizvode


Protein jogurt natur

330 g

Protein jogurt jagoda

330 g

Protein skyr natur

200 g

Prosječna prehrambena vrijednost u 100 g:

Energetska vrijednost 236 kJ (56 kcal)
Bjelančevine 8,0 g
Ugljikohidrati 4,8 g
Masti 0,5 g
Sol 0,10 g
Šećeri 4,8 g
Potaknuti iznimnim uspjehom 'z bregov PROTEIN
mlijecnog proteinskog napitka s 50 g proteina po obroku,
razvili smo novu liniju fermentiranih proizvoda – 'z bregov
PROTEIN jogurte u boci od 330 g.

PROTEIN natur jogurt sadržava 8 g
proteina u 100 g proizvoda, što znaci da obrok od 330 g
sadržava 26 g proteina. Također sadržava 0,5 %
mlijecne masti, zbog cega imaa nižu energetsku vrijednost.


Prosječna prehrambena vrijednost u 100 g:

Energetska vrijednost 309 kJ (73 kcal)
Bjelančevine 8,0 g
Ugljikohidrati 9,1 g
Masti 0,5 g
Sol 0,10 g
Šećeri 8,5 g
Potaknuti iznimnim uspjehom 'z bregov PROTEIN
mlijecnog proteinskog napitka s 50 g proteina po obroku,
razvili smo novu liniju fermentiranih proizvoda – 'z bregov
PROTEIN jogurte u boci od 330 g.

PROTEIN jogurt jagoda sadržava 8 g
proteina u 100 g proizvoda, što znaci da obrok od 330 g
sadržava 26 g proteina. Također sadržava 0,5 %
mlijecne masti, zbog cega imaa nižu energetsku vrijednost.

Prosječna prehrambena vrijednost u 100 g:


Proteini 11 %
Ugljikohidrati 4 %
Masti 0,2 %

Skyr je tradicionalni islandski fermentirani mliječni proizvod koji je znatnogušći i kremastiji od klasičnog jogurta te po strukturi i konzistenciji podsjeća na meki svježi sir.

'Z bregov Protein skyr natur je ukusan nemasni mliječni proizvod bogat bjelančevinama i proizvod visoke biološke vrijednosti. 
Može se konzumirati kao obrok ili kao međuobrok u bilo koje doba dana, ili koristiti kao sastojak za pripremu zdravih i hranjvih obroka i jela.
blank