Kuhati s Vindonom je lako

Zbog brzog ritma života sve češće preskačete ručak?  Zato je asortiman polugotovih i gotovih jela od puretine Vindon idealno rješenje! 

Delicije iz te skupine pripremljene su prema domaćim recepturama kako bi se zadržali prirodan okus i nutritivna vrijednost namirnica.
Mi smo učinili sve, na vama je samo da uživate!


Vindon
Pretraži proizvode


Pureće mesne okruglice

420 g

Pureća rolada

600 g

Pureći file - prutići

600 g

Pureći medaljoni sa slaninom

350 g

Ostali proizvodi iz asortimana

pureca rolada s pancetom 600g
rolada sa sirom

nagrade i priznanja

Agra-srebro
NoviSad-srebro

Ostali proizvodi iz asortimana

file prutici s pancetom

nagrade i priznanja

Agra-zlato

Odabrane mljevene komade puretine oplemenili smo ukusnim začinima i oblikovali u mesne okruglice prepoznatljiva okusa.

Tehnologiju suvremene proizvodnje udružili smo s hrvatskom tradicijom.
Najbolje komade purećeg mesa usitnili smo, obogatili tradicionalnim začinima i stvorili prepoznatljiv okus pureće rolade. Priprema je posebno olakšana jer se zajedno s papirom za pečenje namirnica lako prebaci u lim za pečenje u koji se mogu dodati krumpiri kao prilog te tako zajedno staviti u pećnicu. 

Cijeli je obrok gotov za 50 minuta, što ostavlja dovoljno vremena za odmor ili obavljanje nekih drugih poslova. Pureća rolada dostupna je u klasičnoj varijanti, ali i u izdanjima obogaćenim Vindijinim ukusnim topljenim sirom te pancetom.
Zbog  sadržanih esencijalnih aminokiselina i minerala te iznimno lake probavljivosti, pureći file-prutići mogu se konzumirati u različitim prilikama, od obiteljskog ručka do nutritivno izbalansiranog obroka nakon napornoga sportskog treninga. 

Ovo gurmansko iznenađenje iz Vindona dolazi u dva različita izdanja – prvo je obogaćeno VIR pancetom, a drugo donosi osvježujuću kombinaciju s povrćem.
Vindon medaljoni umotani u slaninu omiljena su domaća delicija! 

Ukusna slanina fino obavija najkvalitetnije pureće medaljone, dobivene od najkvalitetnijih dijelova purećeg mesa i daje posebnu čar ovoj nutritivno vrijednoj namirnici.

blank