Dobro je biti plemenit 

Uz nastanak pojedinih plemenitih sireva vežu se mnoge priče i legende koje samo potvrđuju njihov visok status u svjetskoj gastronomskoj kulturi.

U našoj „kolekciji“ nalaze se plemeniti sirevi čija je kvaliteta prepoznata na uglednim međunarodnim priredbama, a sirevi Caprilo i Capro Blue nose i oznaku «Izvorno hrvatsko».

Sirevi
Pretraži proizvode


BoviBlue

4,8 kg, 6x100 g, 150 g

Camembert

250 g

Camembert sa šarenim paprom

100 g

Camembert čili

100 g

Caprilo

100 g

Ostali proizvodi iz asortimana

boviblue ploumjesec
boviblue 150g

nagrade i priznanja

Agra-srebro
MlijekoHrFarmi
Agra-zlato

nagrade i priznanja

MlijekoHrFarmi
NoviSad-zlato

nagrade i priznanja

WCA-srebro
IzvornoHrvatsko
MlijekoHrFarmi
NoviSad-veliko-zlato
Vindijina inačica talijanske gorgonzole blago je pikantnog okusa i umjerene slanoće.

Zbog tih značajki ovaj ukusan kravlji sir preporučujemo uz vina kao što su chardonnay ili rajnski rizling uz koja će se aroma BoviBlue-a savršeno istaknuti.
Uz nastanak Camemberta, cijenjenog kravljeg sira, veže se zanimljiva legenda o Marie Harel, normandijskoj seljanki kojoj je u doba Francuske revolucije svećenik u bijegu otkrio tajnu o pravljenju toga cijenjenog sira.

Bijela boja njegove korice i mekoća zbog koje se topi u ustima očaravaju siroljupce diljem svijeta…

Jeste li za gurmanski rendezvous?

Camembert, meki sir s plemenitom bijelom plijesni, legenda Vindijine siroteke, sir je koji proizvodimo već gotovo trideset godina. Proizvoeden po uzoru na slavnu francusku inačicu, naš camembert blažeg je okusa i podatne teksture.

Nova varijanta Camemberta sa šarenim paprom vrhunska je sirna delikatesa koja će oduševiti sve istinske poznavatelje sira i ljubitelje pikantnijih okusa.

Camembert, meki sir s plemenitom bijelom plijesni, legenda Vindijine siroteke, sir je koji proizvodimo već gotovo trideset godina. Proizvoeden po uzoru na slavnu francusku inačicu, naš camembert blažeg je okusa i podatne teksture.

Nova varijanta Camemberta sa čilijem vrhunska je sirna delikatesa koja će oduševiti sve istinske poznavatelje sira i ljubitelje pikantnijih okusa.
Ovaj sir poznat je kao «mlađi brat» Camemberta. Blijedo - žućkaste je boje na prerezu, a površina mu je prekrivena snježno bijelom plijesni.

Blagi okus i miris kozjeg sira Caprilo podsjećaju na aromu šampinjona koja najbolje odgovara okusu merlota, blago slatkog rizlinga ili sauvignona blanc.
blank