Domaće je uvijek ukusno!

To znaju svi koji su probali neodoljive Rozeto domaće kobasice, lagano začinjene debrecinke, svima dobro poznati jeger ili dimljenu učku kobasicu, delicije koje majstori iz Vindijine mesne industrije ViR spremaju kao da to rade za svoje najmilije. 


Rozeto
Pretraži proizvode


Rozeto domaće kobasice

1000 g, 400 g

Rozeto debrecinke

300 g

Rozeto jeger

760 g, 380 g

Učka kobasica

1300 g, 300 g

Rozeto maxi čajna kobasica

300 g, cca 640 g

nagrade i priznanja

NoviSad-zlato

nagrade i priznanja

DLG-gold

nagrade i priznanja

Agra-srebro
NoviSad-pehar
NoviSad-veliko-zlato
Rozeto domaće kobasice u prirodnom ovitku izgledom, okusom i mirisom ispunjavaju očekivanja tradicionalne domaće kuhinje i omiljena su delicija na svakom stolu. 

Namijenjene su brzoj i jednostavnoj pripremi obroka kuhanjem ili pečenjem na tavi ili roštilju. Proizvode se od najkvalitetnijih dijelova goveđeg i svinjskog mesa, bez dodatnih sredstava za konzerviranje i produljenje trajnosti.

Tradicija i vrhunska kvaliteta udružile su se u iznimnom gurmanskom doživljaju.

Vezani sadržaji

Debrecinka je namirnica koja potječe iz Mađarske gdje te kobasice poslužuju uz hladno tamno pivo.

Rozeto debrecinke proizvedene su od visokokvalitetnoga svježeg svinjskog i goveđeg mesa uz dodatak pikantnih začina koji im daju specifičan okus.

Izvrsne su kao samostalno jelo, a prijaju i uz pekarski krumpir, pečenu papriku ili bilo koji prilog po izboru.
Mogu se kuhati i peći.
Neodoljive su pečene roštilju jer tada njihova aroma dolazi do posebnog izražaja.
Rozeto jeger fina je polutrajna kobasica od svinjskog i goveđeg mesa, a proizvodi se prema tradicionalnoj recepturi: komadići mesa nasjeckaju se umjesto da se samelju. Dalje se obrađuje postupkom vrućeg dimljenja što joj daje izvrstan pikantan okus. 

Rozeto jeger može se poslužiti kao hladan narezak, kao predjelo, glavno jelo ili jednostavno kao glavni sastojak sendviča, a izvrstan je i na roštilju ili pečen na žaru logorske vatre na dugom štapu.
Učka kobasica ukusna je polutrajna blago dimljena kobasica koja je uz krišku domaćeg kruha i malo dijon senfa kompletan obrok.

Kobasicu treba samo kratko prokuhati u kipućoj vodi i obrok je gotov za tili čas!
Ova trajna kobasica dobivena je na temelju prokušane recepture, od pomno odabranih komada svinjskog i goveđeg mesa. 

Ukusnoj čajnoj kobasici proizvedenoj u Vindijinoj mesnoj industriji smještenoj u Rijeci pridodani su i prirodni začini, koji čine ovu namirnicu još ukusnijom. 
blank