Danas kuham i uživam

Ne stignete pripremiti obrok kakav biste željeli, a vaš organizam žudi za kvalitetnom hranom? Predstavljamo naša polugotova jela od najfinijega pilećeg mesa Cekin.

Za najljepše gurmanske trenutke tu je pile Gavelino i skupina proizvoda neodoljivih okusa «Suvremena gastronomija» te vrhunski pripravci za jela koji će vam znatno će olakšati pripremu vašega omiljenog mesnog obroka.


 

Cekin
Pretraži proizvode


Gavelino

1350 g - 1530 g

Gavelino nadjeveni

1600 g - 1720 g

Gavelino narezani

950 g

nagrade i priznanja

DLG-gold
Agra-zlato
Cekin Gavelino – prirodna, zdrava i dijetalna piletina, blago oplemenjena mješavinom začina te omotana folijom za pečenje i smještena u namjensku posudicu spremna je za vašu pećnicu.

Tako zapakirano pile peče se u vlastitu soku i čuva sve hranjive tvari. Pečeni proizvod lako je probavljiv, sočan i niske energetske vrijednosti, a pećnica ostaje čista.                     

Cekin Gavelino – užitak, znanje i zdravlje. 
Da biste u Gavelinu uživali još više, otišli smo korak dalje i obogatili ga finim nadjevom pravog domaćeg okusa, baš kao što su nekad radile naše majke i bake. 

Osnovni sastojci nadjeva su kockice preprženog kruha, sira i domaćih začina, poput peršina i češnjaka. Nadjev se peče u unutrašnjosti pileta i upija dio sokova koji se prilikom pečenja oslobađaju iz mesa, čime se dobiva posebna harmonija okusa. 

Kako najbolje izrezati nadjeveni Gavelino? 

Najprije nožem odrežite krila, zatim batak sa zabatakom, nakon toga kuhinjskim škarama prerežite rebra uz liniju prsa, izvadite cijela prsa i odvojite ih od kralježnice. Zatim izvadite nadjev i narežite ga na ploške. Za savršenu sočnost, meso i nadjev prelijte umakom od pečenja.                                                                      
Domaće, ukusno i posebno fino… nadjeveni Gavelino!

Gavelino narezan i pripremljen za pečenje razveselit će sve, a posebno one koji cijene ekonomičnost.

Zašto? Zbog optimalne količine mesa na podlošku, najbrže moguće pripreme i poznatog okusa kojem je nemoguće odoljeti. 

Zamrznuti narezani Gavelino u pakiranju sadržava 5 komada bataka i 5 zabataka. Tu je i narezani mini
Gavelino koji sadržava 2 komada bataka i zabataka, idealan obrok za dvoje.
blank