Mlijeka s posebnim efektom!

Dvije vrste trajnog mlijeka 'z bregov obiluju korisnim blagodatima za ljudski organizam. Uz mlijeko s dodatkom kalcija tu je i mlijeko bez laktoze, posebno prilagođeno za skupinu potrošača koja ne tolerira mliječni šećer.

'z bregov funkcionalna mlijeka - proizvodi s dodanom vrijednosti.

Zbregov
Pretraži proizvode


'z bregov mlijeko s dodatkom vitamina D

1 L

'z bregov mlijeko bez laktoze

1L, 0,2L

'z bregov čokoladno mlijeko bez laktoze

1 L, 200 ml

'z bregov trajno mlijeko + kalcij 0,9%mm

2L

nagrade i priznanja

DLG-gold

Ostali proizvodi iz asortimana

coko bez laktoze 2dcl

'z bregov mlijeko s dodatkom vitamina D

Ravnoteža bjelančevina, masti, ugljikohidrata, minerala i vitamina čini mlijeko najpotpunijom prirodnom namirnicom, neizostavnom u svakodnevnoj prehrani. ‘z bregov trajno mlijeko s 2,8% m.m. s vit. D je sterilizirano, homogenizirano mlijeko obogaćeno vitaminima A, D i  E, no naglasak na samom pakiranju je na vitaminu D.

Proizvod nudi prirodan okus, te bogatstvo sačuvanih hranjivih tvari, a Kvaliteta Vindija predstavlja garanciju najviše kvalitete i sigurnosti.
100 ml proizvoda sadrži 15 % Preporučenog dnevnog unosa vitamina A,D3 i E. Osim vitamina, 100 ml proizvoda sadrži 15 % prep.dnevnog unosa minerala kalcija.
S 3 čaše novog funkcionalnog mlijeka ‘z bregov osigurat ćemo 90 % preporučene dnevne potrebe za vitaminima A,D I E, te kalcija. 

Neke od namirnica bogate vitaminom D3 su masne ribe (bakalar, losos, tuna, srdela, skuša), goveđa jetra i žumanjak jajeta. Odrasli prehranom unose do 20% ukupnih dnevnih potreba za vitaminom D. Obzirom da navedene namirnice nisu dio uobičajene prehrane, preporuča se nadoknada vitamina konzumacijom proizvoda obogaćenih istima, posebno mlijeka, budući da je najbolja iskoristivost vitamina D, ali i kalcija, upravo iz te namirnice.

Prosječna prehrambena vrijednost u 100 ml:
Energetska vrijednost 236 kJ (56 kcal)
Bjelančevine 3,2 g
Ugljikohidrati 4,6 g
Masti 2,8 g
Kalcij 120 mg (15% RDA*)
*RDA = prosječne dnevne količine

'z bregov mlijeko bez laktoze s 2,8% mliječne masti namijenjeno je svima koji imaju smetnje kod probave laktoze.  Proizvodi se uz  dodatak enzima laktaze  koji rastavlja mliječni šećer laktozu na jednostavne šećere.
 Proizvod je slatkastog okusa te je idealan za kombinaciju sa žitaricama kao ukusan doručak ili međuobrok, a može se koristiti i za pripremu slatkih jela jer smanjuje potrebno dodavanje šećera.  

'z bregov trajno  mlijeko bez laktoze dolazi u praktičnoj kartonskoj ambalaži  od jedne litre sa čepom i u pakiranju od 2 decilitra sa slamčicom.

'z bregov čokoladno mlijeko bez laktoze

'z bregov čokoladno mlijeko bez laktoze namijenjeno je svima koji imaju smetnje kod probave mliječnog šećera
laktoze, koji je sastavni diomlijeka. U tom proizvodu laktoza je razgrađena na jednostavnije šećere (glukozu i galaktozu), zato je lako probavljiv.
Zbog hranjivih tvari i uravnoteženog omjera ugljikohidrata i bjelančevina 'z bregov čokoladno mlijeko idealno je u svako doba dana, prije ili nakon raznih fizičkih aktivnosti, a od sada u njegovim dobrobitima mogu uživati i osobe s intolerancijomili osjetljivošću na laktozu.
Čokoladnomlijeko bez laktoze privući će pozornost svih generacija potrošača atraktivnimdizajnompakiranja, a dostupno je u dva volumena kartonskog pakiranja.
Prosječna prehrambena vrijednost u 100 ml:
Energetska vrijednost168 kJ (40 kcal)
Bjelančevine3,2 g
Ugljikohidrati4,7 g
Masti0,9 g
Kalcij160 mg (15% RDA*)
*RDA = prosječne dnevne količine

Trajno mlijeko + kalcij proizvod je koji sadržava mlijeko 'z bregov s 0,9% i 1,6% mliječne masti dodatno obogaćeno kalcijem. 

S obzirom na to da već 500 ml mlijeka zadovoljava dnevne količine kalcija potrebne djeci i odraslima, ovo obogaćeno izdanje 'z bregov  trajnog mlijeka zdravljem će napuniti čaše četveročlane obitelji.

blank