Plodovi iskustva

U paleti mekih sireva nudimo vrhunske namirnice od kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka.

Pod imenima Bel Vi, Capron i Grabancijaš kriju se neodoljivi okusi koji se izvrsno sljubljuju s raznim jelima, ali i ukusnim vinima.

Nikako ne smijemo zaboraviti na Ovi skutu, Capretu i Ovisetu, proizvode koji su stvoreni da budu dio vaših laganih i zdravih obroka.

Sirevi
Pretraži proizvode


Bel Vi

1,25 kg, 300 g

Capron

1,25 kg, 150 g

Grabancijaš

5 kg, 1 kg, 350 g

Capreta

2,5 kg

Oviseta

2,5 kg, 350 g

Bovi skuta

kantica 600 g

Ovi skuta

600 g

nagrade i priznanja

MlijekoHrFarmi

nagrade i priznanja

WCA-zlato
WCA-bronca
IzvornoHrvatsko
MlijekoHrFarmi
Agra-srebro
NoviSad-srebro

ostali proizvodi iz asortimana

Grabancijaš 350 g

nagrade i priznanja

MlijekoHrFarmi
Agra-velika-zlatna
Agra-zlato

nagrade i priznanja

MlijekoHrFarmi
Agra-Sampion
Agra-velika-zlatna
Agra-zlato

Ostali proizvodi iz asortimana

oviseta 350g
Bel Vi je meki kravlji sir blagoga kiselkasto-slatkastog okusa.

Svoju osebujnost može zahvaliti bakterijskoj kulturi Brevibacterium linens, koja se formira tijekom zrenja.

Na prerezu je bijele do svjetložute boje, a njegova mekana konzistencija idealna je za pripremu gratiniranog mesa te raclettea, čuvenoga švicarskog jela od rastopljenog sira koje se tradicionalno poslužuje uz šalicu čaja ili čašu dobrog vina.
Ovaj kozji sir odlikuje specifičan kiselkasto-slatkasti okus nastao pod utjecajem bakterijske kulture Brevibacterium linens koja se formira tijekom zrenja.

Njegova pikantna aroma i oštar miris najbolje prijaju uz traminac, a pravi je užitak i uz čašu crnog piva.
Grabancijaš, meki kravlji sir u salamuri, ističe se u našoj siroteci svojom izrazitom slanoćom i krhkom bijelom teksturom.

Izvrstan je dodatak salatama, a može se poslužiti i kao samostalno jelo preliven bućinim uljem.

Kako bi zadržao svoju aromu i hranjive vrijednosti, Grabancijaš je pakiran u praktičnu kanticu od
1000 g, a na raspolaganju je i u rinfuzi kao kriška od 5 kg.

Novost je i novo, praktično pakiranje od 350 g.
Capreta je bijeli sir od kozjeg mlijeka proizveden po uzoru na tradicionalni grčki sir Fetu koja je poznata i cijenjena u cijelom svijetu.

U izvornom obliku reže se na blokove, a mi ga pakiramo u praktične kantice od 2,5 kg kako bismo vam produljili užitak u tom biseru gastronomije.
Mekana struktura, prepoznatljiva bijela boja i slani okus tradicionalna su obilježja te vrste ovčjeg sira poznatog još iz davnih vremena Bizantskog Carstva.

Oviseta pravi je predstavnik mekoga ovčjeg sira koji se dokazao nebrojeno puta kao izvrstan sastojak raznovrsnih jela.

Jedinstvena grčka salata nezamisliva je bez njegove posebne arome, a ta zahvalna namirnica jednako je poželjna i u sendvičima, kebabu i mnogim drugim ukusnim jednostavnim jelima.
Meki albuminski sir Bovi skuta dobiven je iz sirutke nastale  kod proizvodnje sireva od kravljeg mlijeka.
Bovi skuta dolazi u vizualno atraktivnoj i praktičnoj kantici od 600 grama. 

Proizvod se lako vadi iz ambalaže, a konzumira se kao zaseban obrok ili može poslužiti kao ukusan sastojak brojnih jela.Na pakiranju se nalazi i atraktivan recept koji potrošačima predlaže kulinarsku primjenu  Bovi skute. 

Glavne prednosti Bovi skute su vrlo blagi kiselkasto-mliječni okus zbog kojeg je ovaj sir prikladan za pripravu raznih slatkih i slanih jela te namaza. Također, Bovi skuta sadržava velik udio albuminskih bjelančevina iz sirutke, koje su lakše probavljive i imaju visoku hranjivu vrijednost, zbog čega ih u svojoj prehrani koriste sportaši.
Ovaj meki albuminski sir dobiven je iz ovčje sirutke nastale  kod proizvodnje  poznatog i višestruko nagrađivanog tvrdog sira Ovidura.   

Proizvod se lako vadi iz ambalaže, a konzumira se kao zaseban obrok ili može poslužiti kao ukusan sastojak brojnih jela.

Prednosti Ovi skute i drugih albuminskih sireva su vrlo blagi okus te visok udio albuminskih bjelančevina iz sirutke, koje su lakše probavljive i imaju visoku hranjivu vrijednost, zbog čega ih u svojoj prehrani koriste sportaši.
blank