Vindijina inačica talijanske gorgonzole blago je pikantnog okusa i umjerene slanoće.
Zbog tih značajki ovaj ukusan kravlji sir preporučujemo uz vina kao što su chardonnay ili rajnski rizling uz koja će se aroma BoviBlue-a savršeno istaknuti.
|
Uz nastanak Camemberta, cijenjenog kravljeg sira, veže se zanimljiva legenda o Marie Harel, normandijskoj seljanki kojoj je u doba Francuske revolucije svećenik u bijegu otkrio tajnu o pravljenju toga cijenjenog sira.
Bijela boja njegove korice i mekoća zbog koje se topi u ustima očaravaju siroljupce diljem svijeta…
Jeste li za gurmanski rendezvous?
|
Camembert, meki sir s plemenitom bijelom plijesni, legenda Vindijine siroteke, sir je koji proizvodimo već gotovo trideset godina. Proizvoeden po uzoru na slavnu francusku inačicu, naš camembert blažeg je okusa i podatne teksture.
Nova varijanta Camemberta sa šarenim paprom vrhunska je sirna delikatesa koja će oduševiti sve istinske poznavatelje sira i ljubitelje pikantnijih okusa.
Camembert, meki sir s plemenitom bijelom plijesni, legenda Vindijine siroteke, sir je koji proizvodimo već gotovo trideset godina. Proizvoeden po uzoru na slavnu francusku inačicu, naš camembert blažeg je okusa i podatne teksture.
Nova varijanta Camemberta sa čilijem vrhunska je sirna delikatesa koja će oduševiti sve istinske poznavatelje sira i ljubitelje pikantnijih okusa.
Ovaj sir poznat je kao «mlađi brat» Camemberta. Blijedo - žućkaste je boje na prerezu, a površina mu je prekrivena snježno bijelom plijesni.
Blagi okus i miris kozjeg sira Caprilo podsjećaju na aromu šampinjona koja najbolje odgovara okusu merlota, blago slatkog rizlinga ili sauvignona blanc.
|