Savršen okus tradicije

Osim naših djedova i baka, vrijednost ove namirnice prepoznali su i nutricionisti.

Svježi sir bogat je kalcijem i bjelančevinama, zbog čega izaziva osjećaj sitosti, a mali udio masnoća jamči istodobno zdrav i hranjiv obrok.

Prepustite se užitku uz naše svježe sireve od domaćeg mlijeka 'z bregov!

Sirevi
Pretraži proizvode


'z bregov svježi sir polumasni

5 kg, 900 g, 500 g, 250 g

'z bregov svježi sir posni

500 g, 250 g

Svježi posni sir Domil

5 kg, 500 g

'z bregov varaždinski svježi sir u sirnoj marami

800 g

Bovi Fresh

280 g

Capro Fresh

280 g

'z bregov Varaždinska Prgica

100 g

'z bregov svježi sir Mascarpone

500 g

ostali proizvodi iz asortimana

svjezi sir kantica

nagrade i priznanja

Superbrands
MlijekoHrFarmi

nagrade i priznanja

Superbrands
MlijekoHrFarmi

nagrade i priznanja

MlijekoHrFarmi

nagrade i priznanja

Superbrands
MlijekoHrFarmi
IzvornoHrvatsko

nagrade i priznanja

Superior taste award
Superbrands
Agra-velika-zlatna
MlijekoHrFarmi

nagrade i priznanja

Superbrands
Svježi kravlji sirevi 'z bregov unose dašak nostalgije u vašu kuhinju. Proizvedeni su prema tradicionalnoj recepturi koja se prepoznaje u njihovoj specifičnoj aromi, mekoći i karakterističnoj bijeloj boji.

Naši svježi sirevi 'z bregov dostupni su kao polumasni i posni proizvodi.

Svježi posni sir bogat je izvor bjelančevina i kalcija, a polumasni sir preporučujemo u kombinaciji s kiselim vrhnjem 'z bregov kako biste dobili okus omiljenoga domaćeg specijaliteta.

Proizvodi su dostupni u pakiranjima od 250, 500 i 900 grama, a svježi polumasni sir prodaje se i u rinfuzi.
Svježi kravlji sirevi 'z bregov unose dašak nostalgije u vašu kuhinju. Proizvedeni su prema tradicionalnoj recepturi koja se prepoznaje u njihovoj specifičnoj aromi, mekoći i karakterističnoj bijeloj boji.

Naši svježi sirevi 'z bregov dostupni su kao polumasni i posni proizvodi.

Svježi posni sir bogat je izvor bjelančevina i kalcija, a polumasni sir preporučujemo u kombinaciji s kiselim vrhnjem 'z bregov kako biste dobili okus omiljenoga domaćeg specijaliteta.

Proizvodi su dostupni u pakiranjima od 250 i 500 grama, a svježi polumasni sir prodaje se i u rinfuzi.
Svježi posni sir od kravljeg mlijeka idealan je lagani obrok koji ne opterećuje nego pospješuje probavu.

Opalno je bijele boje i zrnate strukture, aromatičnog svježeg mirisa i blagoga profinjenog okusa.

Obogatite svoj obiteljski stol svježim posnim sirom koji savršeno prija uz dodatak vrhnja, češnjaka ili crvene paprike.
S obronaka plodnih brežuljaka sjeverozapadne Hrvatske stiže varaždinski svježi sir u marami - simbol dugogodišnje tradicije sirarstva na tom području.

Njegova kvaliteta i svježina proizlaze iz znalačke ručne izrade i ocjeđivanja u marami. Tako se dobiva autentičan okus i izgled sira, a uz pomoć inovativne proizvodne tehnologije zadržava visoka zdravstvena vrijednost namirnice.

Vindijin svježi sir u marami idealan je za pripremu poznatih domaćih specijaliteta, poput štrukli, gibanice ili pite od sira, a domaće mlijeko 'z bregov osigurava neponovljivu kvalitetu toga jedinstvenog proizvoda.
Bovi Fresh je delicija proizvedena po uzoru na popularni Capro Fresh koji je dobro poznat svim ljubiteljima svježeg kozjeg sira. Baš kao i njegova varijanta od kozjeg mlijeka, Bovi Fresh dolazi u praktičnoj ambalaži od 280 grama. 

Bogatstvo bjelančevina privući će pozornost svih zdravstveno osviještenih potrošača, a oni koji vole jela sa svježim sirom u Bovi Freshu će pronaći namirnicu sa širokom kulinarskom primjenom.

BOVI FRESH – polustoljetna tradicija utkana u sir! 
Zalogaj zdravlja i svježine!

Capro Fresh, svježi sir od kozjeg mlijeka, iznimno je cijenjen zbog svojih visokih bioloških i nutritivnih vrijednosti.

Nezaobilazan je sastojak mnogobrojnih gastronomskih kreacija, a izrazito bijela boja i blaga aroma podsjećaju na okuse i mirise tipičnoga mediteranskog stola.

Njegova laka probavljivost te visok udio korisnih aminokiselina pozitivno utječu na zdravlje svih dobnih skupina potrošača, a posebno novorođenčad i starije osobe.

Zbog svojih antialergijskih svojstava i znatno manjeg udjela laktoze, kozje mlijeko, kao i proizvode koji ga sadržavaju, mogu konzumirati i osobe alergične na kravlje mlijeko.
Varaždinska Prgica osebujan je sušeni sir koji se odlikuje autentičnim oblikom, mirisom i sastavom, ali i izradom po autohtonoj recepturi.

Dobivena sušenjem u strogo kontroliranim uvjetima naše sirane kako bi dobila svoju prepoznatljivu boju i oblik, Varaždinska Prgica pravi je gastronomski užitak koji će svojim izgledom i okusom obogatiti svaku sirnu platu.
Svim majstorima u pravljenju tiramisua, ali i onima koji to tek žele postati, predstavljamo 'z bregov Mascarpone.

Podrijetlom je iz Italije, a iza njega je tradicija duga gotovo pola tisućljeća. Ovaj ukusni svježi sir glatke strukture u hrvatskoj izvedbi najbolja je zamjena za punomasno vrhnje; izvrsno oplemenjuje razne kolače, kreme i druge poslastice.
blank