Vindija

Među proizvodima iz bogatog Vindijina asortimana ističe se robna marka 'z bregov koja predstavlja dugu tradiciju proizvodnje mlijeka te mliječnih i fermentiranih proizvoda.
 

Vrijedni mliječni brendovi

Važna je godina za mlijeko 'z bregov 2003., kada se ono počinje puniti u inovativne PET boce. Zahvaljujući tom iskoraku po pitanju ambalaže, Vindija je danas hrvatski lider u proizvodnji mlijeka u PET boci. 

Uz mnogobrojne vrste svježeg, trajnog i funkcionalnog mlijeka, robna marka  
'z bregov uključuje i fermentirane mliječne proizvode, svježi sir te mliječne i sirne namaze. Mliječni asortiman dodatno je obogaćen i brendom FRESKA, zaštitnim znakom za voćne jogurte i deserte.  

Funkcionalni mliječni proizvodi prvi su put zaživjeli 1998. godine, kad je pod robnom markom VIVIS proizveden BBL probiotik, prvi na hrvatskom tržištu, a tradicija stvaranja zdrave hrane nastavlja se s tekućim jogurtima VILA i VILI koji su posebno osmišljeni s ciljem pravilne prehrane djece. Vodeći brigu o zdravlju potrošača te prateći trend pravilne prehrane i održavanja vitalnosti, Vindija je proizvela VITAKTIV, ukusni probiotik dodatno obogaćen vlaknima, a nakon toga uslijedilo je i predstavljanje linije probiotičkih proizvoda FORTIA koji štite i jačaju imunitet. 

Posebno cijenjenu grupu proizvoda zauzimaju SIREVI VINDIJA među kojima se ističu višestruko nagrađivani plemeniti i tvrdi sirevi od kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka. 

Bogata ponuda sokova

VINDI  je ime po kojem se prepoznaju Vindijina bezalkoholna pića, a posebno mjesto u toj skupini proizvoda zauzima ISO SPORT, prvo izotonično piće u Hrvatskoj, lansirano na tržište 1989. godine. Ovim vrhunskim proizvodom namijenjenim profesionalnim i rekreativnim sportašima varaždinska je tvrtka postavila temelje u proizvodnji funkcionalnih napitaka. Sokovi VINDI VITAL, obogaćeni raznim vitaminima, mineralima i antioksidansima, dostojni su nasljednici VINDI ISO SPORTA, a  pridružen im je i GI CONTROL, najnoviji funkcionalni napitak proizveden od prirodnog šećera iz voća pod nazivom Fruit up, bez konzervansa i kristalnog šećera. Od 2010. godine u asortimanu bezalkoholnih pića nalazi se i VINDI BIO VITAL, proizveden od voća iz ekološkog uzgoja.
blank