Korporativna odgovornost

Vindija je potpisnik programa Global Compact pri Ujedinjenim narodima kojim se promiče borba protiv korupcije, poštovanje načela ljudskih prava i radničkih standarda te očuvanje okoliša.
 

Dokazi primjene te filozofije u poslovanju mnoge su zelene površine koje okružuju Vindijina postrojenja i visoko poštovanje prirode uz provođenje politike očuvanja okoliša.

Održavaju se dugoročni odnosi s mnogobrojnim distributerima te kooperantima za kravlje, kozje i ovčje mlijeko te kooperantima za brojlere.

Raznovrsnim financijskim investicijama podupiru se različiti kulturni, sportski i gospodarstveni događaji te pruža pomoć udruženjima i organizacijama koje se bave zaštitom posebnih socijalnih skupina građana.

Vindija sponzorira i brojne varaždinske klubove te individualne sportaše, među kojima su hrvači, višestruki prvaci Hrvatske, međunarodno nagrađivani gimnastičari, ritmičarke i dr. 

Kao generalni sponzor Špancirfesta, najveće regionalne manifestacije posvećene uličnim šetačima, Vindija se brine i za kulturno-zabavni život u Varaždinu. 

Informiranje o nesukladnosti proizvoda.

 

 

blank