Objave za medije

Ovdje pronađite informacije vezane uz događanja na kojima je tvrtka nastupila, nagrade koje su njeni proizvodi osvojili, certifikati koje su primili i još mnogo toga...
Pretraži novosti
 

Novi okusi i pakiranje 'z bregov PROTEIN mliječnog napitka za bolju formu i kod kućnog treninga

web news s Vindijin proteinski asortiman mliječnih napitaka bogatiji je za čak četiri primamljiva okusa – kokos, čokolada, keks i čokolada – kikiriki maslac, a novi okusi dolaze u kartonskoj ambalaži koja čuva okoliš
Iako se život uglavnom „preselio“ u okruženje vlastitog doma, vježbanje mora ostati ili postati važan dio svakodnevice zbog pozitivnog utjecaja na fizičko i psihičko zdravlje. Pritom glavni saveznik i dalje ostaje 'z bregov Protein mliječni napitak koji je, uz postojeće, od sada dostupan i u četiri nova, puna i kremasta okusa – kokos, čokolada, keks te kombinacija čokolade i kikiriki maslaca. Osim toga, novi okusi ‘z bregov Protein napitka dolaze u inovativnom kartonskom pakiranju, izrađenog od 66 posto materijala iz obnovljivih izvora, s čepom najnovije generacije koji omogućuje otvaranje proizvoda u jednom koraku te konzumaciju u pokretu. 

Vindijini 'z bregov Protein mliječni napitci izvrstan su međuobrok ili obrok za konzumaciju i prije ili poslije treninga, za izgradnju odnosno oporavak mišića. Svaki proizvod sadržava preporučenu dnevnu dozu proteina za odraslu osobu, odnosno 50 grama u pakiranju od 0,5 l. Osim toga, ti funkcionalni mliječni napitci u svojem sastavu nemaju laktozu, masti ni dodane šećere, zbog čega su idealan izbor za sve koji vode računa o uravnoteženoj i pravilnoj prehrani.

Proteini su u ljudskom tijelu odgovorni za normalan rast i razvoj, izgradnju i obnovu mišićnog tkiva, rast kose, noktiju, kože te prijenos hranjivih tvari. Velik dio aminokiselina naše tijelo može samo sintetizirati, no osam ih je esencijalnih, što znači da ih je potrebno unositi hranom pa su upravo Protein mliječni napitci idealni za opskrbu organizma preporučenom dozom.
blank