Nagradni natječaj DAR - 'Započni dan uz DAR'

dar-r Nagradni natječaj na Instagram stranici brenda DAR.

Vindija d.d. (dalje: Organizator) raspisuje natječaj “Započni dan uz DAR“ (dalje: Natječaj)
ORGANIZATOR NATJEČAJA
Vindija d.d., Međimurska 6, 42 000 Varaždin,  OIB: 44138062462.

CILJEVI NATJEČAJA
Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije robnih marki i proizvoda Organizatora.

TRAJANJE NATJEČAJA
Nagradni natječaj odvija se od 1.8. do 7.8.2022.

SUDIONICI NATJEČAJA
U Natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (dalje: Sudionici), osim članova Organizatora i članova njihovih užih obitelji.

OPIS NATJEČAJA
Natječaj će se održati na Instagram stranici brenda DAR https://www.instagram.com/dar_vindija/
Sudionici sudjeluju u Natječaju na način da u razdoblju trajanja Natječaja na Instagram stranici Dar_Vindija u objavi koja poziva na sudjelovanje odgovore na pitanje: Kako započinje tvoj dan uz #DAR.
NAGRADE
Ukupno pet sudionika s najkreativnijim odgovorima na nagradno pitanje prema izboru žirija Organizatora, osvojit će DAR platnenu torbu, DAR biljni napitak od zobi, DAR biljni napitak od zobi s okusom čokolade, DAR biljni napitak od blago prženog badema, DAR biljni napitak od neprženog badema, blokić i kemijsku olovku.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA
Dobitnik je dužan poslati svoje osobne podatke (ime, prezime i adresu) u roku od 2 dana od dana objave rezultata Natječaja. Dobitnicima će nagrade biti dostavljene u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora prema dobitnicima.
OBJAVA REZULTATA
Rezultati Natječaja i dobitnici bit će objavljeni 8.8.2022. na web stranici www.vindija.hr i Instagram stranici https://www.instagram.com/dar_vindija/ na Post objavi i na Story objavi.

OGRANIČENJA I ODRICANJA
Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila. O promjeni Pravila svi sudionici će biti pravovremeno obaviješteni objavom na web stranici www.vindija.hr i na Instagram stranici Dar_Vindija. Sudionik podnošenjem prijave na Natječaj prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo ukloniti sa stranice sve prijave koje ocijeni neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Ako u bilo kojem trenutku Organizator posumnja u zlorabu mehanike Natječaja isti zadržava pravo isključenja sudionika iz Natječaja. Organizator zadržava pravo dopune Pravila u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika.

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA
Sudionici u Natječaju sudjelovanjem, odnosno slanjem podataka Organizatoru Natječaja, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Organizatora da prikuplja i obrađuje njihove osobne podatke isključivo u svrhu provođenja Natječaja.

Popis dobitnika nagradnog natječaja:
@robin_d.hood
@ina_thinks_pink