VELIKA NAGRADNA IGRA „ZDRAVI ODABIR“ – 'Z BREGOV FUNKCIONALNA MLIJEKA

zdrav odabir Jednostavnim skeniranjem kodova s pakiranja 'z bregov mlijeka bez laktoze, mlijeka s vitaminom D i kozjeg mlijeka u pakiranju od litre sudjelujte u nagradnoj igri koja traje od 15. rujna do 15. prosinca.
Vindija je i ove godine pripremila veliku nagradnu igru „Zdravi odabir“ u kojoj sudjeluju 'z bregov funkcionalna mlijeka s dodanom vrijednošću!

U samo nekoliko koraka – odlijepi, skeniraj i osvoji – ostvaruje se prilika za osvajanje mnogobrojnih dnevnih vrijednih nagrada, a s minimalno deset skeniranja i kvalifikacija za super izvlačenje koje će se održati 15. prosinca u kojem se može osvojiti glavna nagrada – igraća konzola Sony PlayStation®5!
Svaki dan donosi novu priliku za dobitak jer su izvlačenja dobitnika baš svaki dan, a za još veću vrijednost tu su i zdravstveni benefiti. 'z bregov mlijeko bez laktoze, mlijeko s vitaminom D i kozje mlijeko obiluju korisnim blagodatima za ljudski organizam i snažan i zdrav život.

Vitamin D pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava, a potreban je i za normalan rast i razvoj kostiju u djece, dok je mlijeko bez laktoze posebno prilagođeno za skupinu potrošača s intolerancijom na mliječni šećer. Liniju zaokružuje 'z bregov kozje mlijeko, poznati izvor visokokvalitetnih i lako probavljivih bjelančevina.

Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na www.zdraviodabir.hr na kojoj se ujedno možete i registrirati za sudjelovanje!

Sreća prati zdrave!