S novim Freska smoothijem izravnaj trbušćić, pobijedi vrućine i čuvaj okoliš!

freska smoothie novosti Vindija je treća u svijetu na tržište plasirala proizvode u kartonskoj boci kako bi se izravno doprinijelo očuvanju prirode Povodom svog 60. rođendana, Vindija je na tržište izbacila novu liniju proizvoda pod nazivom Freska smoothie s više – više voća!
Ukusan i hranjiv Freska smoothie s prepoznatljivom oznakom Kvaliteta Vindija sadrži super zdrave kombinacije jogurta, voća, povrća i žitarica, a dolazi u četiri različita okusa koja će zadovoljiti i najviša očekivanja ljubitelja zdravog načina života. Novi smoothie okusi dolaze u dosad ekološki najodrživijem pakiranju na domaćem tržištu. Riječ je o potpuno novoj ekološki prihvatljivoj Tetra top kartonskoj boci, a Vindija je tek jedna od tri kompanije u svijetu koja je na tržište plasirala svoje proizvode u ovo inovativno pakiranje s nizom prednosti za očuvanje okoliša.

Ovaj gotovi smoothie prava je vitaminska bomba koja daje svu potrebnu energiju i osvježenje za vruće ljetne dane, a s obzirom na prirodne hranjive tvari, sadrži i nisku energetsku vrijednost, idealan je saveznik u vraćanju vitke linije i održavanja zdrave tjelesne težine. Osim što pomaže u reguliranju tjelesne težine, zbog velikog udjela voća kojeg sadrži, Freska smoothie izvrstan je i za imunitet te odlična zamjena za nezdrave varijante obroka i međuobroka, poput pekarskih proizvoda i prerađenih namirnica.

Osvježavajući i lagani Freska Smoothie jogurti s apsolutnom dominacijom voća u ekološki prihvatljivom izdanju sadrže jogurt 'z bregov s 2,3 % mliječne masti te, ovisno o okusu, komadiće voća, povrća i žitarica! Police trgovina već su preplavili Freska smoothiji u kombinacijama: kruške, banane, kivija i špinata; višnje,  banane, nara i cikle; šljive, jabuke, smokve i zobi te ananasa, banane i kokosa. Koju ćete vitaminsku kombinaciju vi odabrati?