Objave za medije

Ovdje pronađite informacije vezane uz događanja na kojima je tvrtka nastupila, nagrade koje su njeni proizvodi osvojili, certifikati koje su primili i još mnogo toga...
Pretraži novosti
 

'Cekin REBUS' nagradni natječaj

rebus Natječaj će se održati na Instagram stranici brenda CEKIN (cekin_tvojazlatnakoka). Sudionici sudjeluju u Natječaju na način da u razdoblju trajanja Natječaja na Instagram stranici cekin_tvojazlatnakoka u objavi koja poziva na sudjelovanje, odgovore na pitanje te označe osobu za koju misle da im može pomoći osvojiti Cekin poklon-paket.
Koka d.d. (dalje: Organizator) raspisuje natječaj “Cekin REBUS“ (dalje: Natječaj) 
ORGANIZATOR NATJEČAJA
Koka d.d., Biškupečka ulica 58, 42 000 Varaždin,  OIB: 21031321242.  

CILJEVI NATJEČAJA 
Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije robnih marki i proizvoda Organizatora. 

TRAJANJE NATJEČAJA 
Nagradni natječaj odvija se od 07.12.2022. do 8.12.2022. do 23:59:59 sati.

SUDIONICI NATJEČAJA 
U Natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (dalje: Sudionici), osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji.

OPIS NATJEČAJA 
Natječaj će se održati na Instagram stranici brenda CEKIN (cekin_tvojazlatnakoka).
Sudionici sudjeluju u Natječaju na način da u razdoblju trajanja Natječaja na Instagram stranici cekin_tvojazlatnakoka u objavi koja poziva na sudjelovanje, odgovore na pitanje te označe osobu za koju misle da im može pomoći osvojiti Cekin poklon-paket.
NAGRADE 
Prva četiri sudionika čiji će odgovori biti točni (žiri Organizatora) osvojit će CEKIN poklon-paket koji uključuje majicu CeQueen i majicu CeKing

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA 
Dobitnik je dužan poslati svoje osobne podatke (ime, prezime i adresu) u roku od 2 dana od dana objave rezultata Natječaja. Dobitnicima će nagrade biti dostavljene u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora prema dobitnicima. 
OBJAVA REZULTATA 
Rezultati Natječaja i dobitnici bit će objavljeni 9.12.2022. na Instagram stranici cekin_tvojazlatnakoka u opisu objave na kojoj se nagradni natječaj odvijao i na zasebnoj story objavi. 

OGRANIČENJA I ODRICANJA 
Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila. O promjeni Pravila svi sudionici će biti pravovremeno obaviješteni objavom na web stranici www.vindija.hr i na Instagram stranici cekin_tvojazlatnakoka. Sudionik podnošenjem prijave na Natječaj prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo ukloniti sa stranice sve prijave koje ocijeni neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Ako u bilo kojem trenutku Organizator posumnja u zlorabu mehanike Natječaja isti zadržava pravo isključenja sudionika iz Natječaja. Organizator zadržava pravo dopune Pravila u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika. Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Instagrama. 

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA 
Sudionici u Natječaju sudjelovanjem, odnosno slanjem podataka Organizatoru Natječaja, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Organizatora da prikuplja i obrađuje njihove osobne podatke isključivo u svrhu provođenja Natječaja.

blank