Jedinstveni okus snage u 'z bregov Protein liniji mliječnih proizvoda

qeqeqe U Vindijinoj ponudi funkcionalnih proizvoda koji imaju pozitivan učinak na zdravlje odsad se nalaze i Protein mliječni napitak, Protein Skyr te Protein jogurt
Današnji užurbani način života ima izravan utjecaj na ljudsko zdravlje. Jedan od najvažnijih čimbenika u održavanju ravnoteže ljudskog organizma su bjelančevine ili proteini, neophodni za rast i razvoj mišića, kože, kose, noktiju i unutrašnjih organa.

Kako bi potaknula potrošače na odabir zdravijih namirnica i uravnotežan unos proteina, Vindija se posvetila razvoju funkcionalnih mliječnih proizvoda koji u samo jednom pakiranju zadovoljavaju potrebe organizma za ovim važnim nutrijentom.

Rezultat je 'z bregov Protein – prvi proteinski napitak s niskim udjelom masti i bez dodanih šećera i laktoze na domaćem tržištu. Jedno pakiranje 'z bregov Proteina sadrži čak 50 grama visokokvalitetnih proteina potrebnih za normalno funkcioniranje organizma te dolazi u čak tri okusa: jagoda, vanilija i čokolada s bananom. Upravo zato što sadrži isključivo prirodno prisutne šećere iz mlijeka, napitak je prilagođen svima onima koji kontroliraju unos šećera u organizam, a zbog prethodno prirodno razgrađene laktoze Protein mogu konzumirati i osobe netolerantne na taj šećer.

Iako je ponekad jednostavnije posegnuti za šećernom pločicom nego cjelovitim obrokom, Vindija je svojim vjernim potrošačima odlučila ponuditi zdraviju alternativu – islandski jogurt Protein Skyr Natur i 'z bregov Protein jogurt.
Gusta, kremasta struktura 'z bregov Protein Skyra idealan je međuobrok visoke hranjive vrijednosti i jedinstvenog okusa. Za proizvodnju jednog kilograma Protein Skyra potrebne su čak četiri litre 'z bregov obranog mlijeka prepoznatljive Kvalitete Vindija. Upravo je zbog toga 'z bregov Protein Skyr, osim proteinima, bogat kalcijem i drugim mineralima i vitaminima koji su prirodno prisutni u mlijeku.

Sa čak 26 grama proteina u 330 grama, jedna bočica 'z bregov Protein jogurta zadovoljava više od polovice preporučene dnevne doze bjelančevina potrebnih organizmu, a dolazi u dva okusa – natur i okus jagode. S manje od 0,5 posto masti na 100 grama, Protein jogurt će se savršeno uklopiti u svaki plan zdrave prehrane, a njegova voćna inačica bez laktoze zadovoljit će i najzahtjevnije sladokusce.

Uz funkcionalne mliječne proizvode iz Vindijinog 'z bregov Protein asortimana više nemate izliku da novogodišnje odluke o zdravom načinu života ostanu samo neispunjena želja! Spojite ukusno s korisnim i krenite u nove pobjede uz 'z bregov Protein!