Novosti

Doznajte koji se proizvodi zaštićeni znakom Kvaliteta Vindija od nedavno mogu pronaći na našem tržištu, a uz to se informirajte uz pokoju korporativnu vijest.
Pretraži novosti
 

Vindija prva u Hrvatskoj nudi trajne salame od pilećeg i purećeg mesa bez glutena, soje i alergena

novosti trajne salame Vindija je na tržište plasirala četiri nova proizvoda bez soje, glutena i alergena – Cekin pileću kobasicu Goldina, Vindon pureću kobasicu Marsonia te Rozeto Zimsku kobasicu i Kulen
Vindija je na tržište plasirala četiri nova proizvoda bez soje, glutena i alergena – Cekin pileću kobasicu Goldina, Vindon pureću kobasicu Marsonia te Rozeto Zimsku kobasicu i Kulen

Široka paleta trajnih mesnih proizvoda Vindijinih poznatih marki Cekin, Vindon i Rozeto postaje bogatija za čak četiri nova proizvoda, a među njima se nalaze i jedinstveni noviteti na hrvatskom tržištu – prve trajne salame od pilećeg i purećeg mesa: Cekin pileća kobasica Goldina i Vindon pureća kobasica Marsonia.

Uz Cekin Goldinu i Vindon Marsoniju, Rozeto Zimska kobasica i Kulen inovativni su proizvodi bez soje, glutena i alergena te predstavljaju zdraviju alternativu i kod brzih obroka, čime Vindija aktivno doprinosi unapređenju javnog zdravlja. 

Grupa Vindija na tržištu nudi raznoliku paletu kvalitetnih proizvoda provjerene sigurnosti, zdravstvene ispravnosti i autentičnih okusa, a ovim se potezom dodatno angažirala oko motiviranja kupaca da prilikom izbora namirnica vode računa i o svom zdravlju. Novi proizvodi rezultat su kontinuirane nadogradnje i proširenja proizvodnje i ponude te potvrđuju poziciju Vindije kao domaćeg prehrambenog lidera.

Osluškujući potrebe potrošača i prateći najnovije trendove na tržištu, Cekin i Vindon proširili su svoj asortiman trajnim kobasicama od najkvalitetnijih dijelova pilećeg i purećeg mesa iz vlastite proizvodnje, prvim takvim na domaćem tržištu, nudeći potrošačima zdraviju alternativu. Njima se pravim gastronomskim pikanterijama pridružio i Rozeto – Zimskom kobasicom i Kulenom od biranog crvenog mesa, prepoznatljive recepture i okusa, za one koji znaju odabrati najbolje od tradicije.

Za prepoznatljivu kvalitetu i okus, uz pažljiv odabir sirovina, zaslužna su stalna ulaganja u tehnologiju, inovacije i razvoj te predan rad prehrambenih tehnologa poslovnog sustava Vindija. Novi proizvodi u bogatom asortimanu mesnih delicija pod oznakom Kvaliteta Vindija predstavljaju ono najbolje od pedesetogodišnjeg iskustva i znanja u proizvodnji sigurnih i zdravih proizvoda. 

KVALITETA VINDIJA
blank