Novosti

Doznajte koji se proizvodi zaštićeni znakom Kvaliteta Vindija od nedavno mogu pronaći na našem tržištu, a uz to se informirajte uz pokoju korporativnu vijest.
Pretraži novosti
 

SREĆA PRATI ZDRAVE

ooo Vindija je pokrenula veliku nagradnu igru koja traje čak 98 dana i kroz koju će podijeliti 101 vrijednu nagradu, među kojima i 3 nova PlayStationa 5
Kako bi potrošače potaknula na odabir zdravijih namirnica i uravnotežen unos visokovrijednih nutrijenata kojima obiluje ‘ z bregov mlijeko posebne vrijednosti – trajno mlijeko bez laktoze, trajno mlijeko obogaćeno kalcijem te kozje mlijeko, Vindija je pokrenula veliku nagradnu igru koja traje čak 98 dana i kroz koju će podijeliti 101 vrijednu nagradu, među kojima i 3 nova PlayStationa 5 

‘z bregov mlijeko bez laktoze, trajno mlijeko s dodatkom kalcija te kozje mlijeko, obiluju korisnim i visokovrijednim nutrijentima te sadrže brojne prednosti za ljudski organizam. Dodatni kalcij tako povoljno utječe na funkciju cijelog organizma, a mlijeko bez laktoze posebno je prilagođeno za ljude s intolerancijom na mliječni šećer. Liniju zaokružuje ‘z bregov kozje mlijeko, poznati izvor visokokvalitetnih i lako probavljivih bjelančevina. 

Upravo kako bi potaknula svijest o važnosti odabira zdravijih namirnica u svakodnevnoj prehrani, Vindija je za svoju ‘z bregov liniju funkcionalnog mlijeka pokrenula nagradnu igru pod nazivom “Zdravi odabir” koja je započela 15. rujna te će trajati sve do 22. prosinca. 

Uz benefite za zdravlje, Vindijino funkcionalno mlijeko od prošle godine dolaze u ekološki održivom Tetra Brik® Aseptic Edge pakiranju, koje u sebi sadrži više od 70 posto materijala iz obnovljivih izvora, čime se smanjuje utjecaj na okoliš. U suradnji s Tetra Pakom, Vindija je na kartonska pakiranja, prva na tržištu Tetra Pak regije Istočna Europa, aplicirala jedinstvene QR kodove za potrebe nagradne igre. Riječ je o naprednoj PICCO tehnologiji koja omogućuje iskorak u interakciji proizvođača hrane i pića s potrošačima, kao i nove mogućnosti u razvoju kampanja vezanih za digitalni marketing. 

Tijekom 98 dana Vindija će tako sretnim dobitnicima svakodnevno dijeliti mobilne telefone iPhone 11 te vrijedne kućanske aparate poput Nutribulleta, SMEG kuhala za vodu, aparata za kavu, kuhinjske vage, tostera,  kao i poklon pakete s proizvodima koji nose oznaku Kvaliteta Vindija. 

U finalnom super-izvlačenju, 22. prosinca, vjerne potrošače nagradit će s čak 3 najnovija modela dugoočekivane igraće konzole Sony PlayStation®5, a za sudjelovanje u izvlačenju potrebno  je skenirati barem 10 kodova mlijeka s dodanom vrijednošću. 

Odabirom Vindijinog funkcionalnog mlijeka s dodanom vrijednošću uvijek si na dobitku i zato: odlijepi, skeniraj i osvoji jer sreća prati zdrave! 

Više detalja o pravilima nagradne igre može se pronaći na zdraviodabir.hr te na poveznici https://bit.ly/3mgEHJU. Sve o nagradnoj igri može se pratiti i na društvenim mrežama, Facebook & Instagram stranicama pod nazivom „Zdravi odabir”. 
blank