Novosti

Doznajte koji se proizvodi zaštićeni znakom Kvaliteta Vindija od nedavno mogu pronaći na našem tržištu, a uz to se informirajte uz pokoju korporativnu vijest.
Pretraži novosti
 

Puding smaži, sat pokaži!

puding smazi Pravila programa vjernosti "Puding smaži, sat pokaži!"
PRAVILA PROGRAMA VJERNOSTI
„Puding smaži, sat pokaži!“

Članak 1.
Organizator programa vjernosti je Vindija d.d., Međimurska 6, 42000 Varaždin, OIB 44138062462.

Članak 2.
Program vjernosti provodi se na svim prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske od 20. prosinca 2017. do 28. veljače 2018. godine  ili do isteka zaliha nagrada.

Članak 3.
Program vjernosti provodi se u svrhu promocije proizvoda robne marke „Fino mi je“  i nagrađivanja vjernih kupaca. U program vjernosti uključeni su sljedeći „Fino mi je“ pudinzi u multipakiranjima 4 x 125 g: 
CHOCO LOCO, 4 x 125 g
CHOCO COCO, 4 x 125 g
MLIJEČNI PUDING VANILIJJA SA ŠLAGOM, 4 x 125 g
MLIJEČNI PUDING ČOKOLADA SA ŠLAGOM, 4 x 125 g

Članak 4.
U programu vjernosti mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Članak 5.
Za sudjelovanje u programu vjernosti potrebno je kupiti bilo kojih pet proizvoda navedenih u Članku 3. ovih Pravila te izrezati gornju ovojnicu kartonskog pakiranja proizvoda na kojem se vidi naziv proizvoda i logo „Fino mi je“.
Kuvertu koja sadrži pet izrezanih kartonskih ovojnica i osobne podatke (ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj mobitela ili telefona) potrebno je poslati na adresu:

Vindija d.d.
Međimurska 6
42000 Varaždin
„ZA PROGRAM VJERNOSTI“

Prihvaćaju se samo pošiljke poslane od 20. prosinca 2017. do 28. veljače 2018. godine ili do isteka zaliha darova. Svaka ispravna pošiljka osvaja nagradu.
Unutar jedne pošiljke dozvoljeno je poslati najviše pet izrezanih ovojnica kartonske ambalaže, odnosno toliko ih može osvojiti nagradu, ako ih je poslano više od 5 potrošač i dalje ima pravo na jednu nagradu. 
Jedna fizička osoba može za vrijeme trajanja programa vjernosti osvojiti najviše tri nagrade.
Ako potrošač pošalje nepotpunu pošiljku (na primjer: nedovoljan broj izrezanih gornjih ovojnica, izrezane pogrešne dijelove kartonske ambalaže ili u slučaju nepotpunih ili nečitljivih osobnih podataka), takva će se pošiljka smatrati nevažećom te Organizator neće snositi nikakvu obvezu prema potrošaču. Organizator ne odgovara za pošiljke koje nisu bile primljene.

Članak 6.
Nagradni fond programa vjernosti sastoji se od sljedećih proizvoda:
- 5.000 x ručni sat u crvenoj, bijeloj ili crnoj boji
Organizator programa vjernosti će prema vlastitom odabiru dodijeliti nagrade prema boji i ukupnoj raspoloživoj količini.
Organizator programa vjernosti će svakom kupcu koji ostvaruje pravo na nagradu u roku od 60 dana od primitka pošiljke poslati nagradu na adresu koju je naveo u pošiljci s kartonskim ovojnicama. U slučaju da kupac ne preuzme pošiljku Organizator nije dužan snositi trošak ponovnog slanja i kupac gubi pravo na nagradu.
U slučaju isteka zaliha nagrada program vjernosti je završen te će kupci o tome biti obaviješteni putem Internet stranice www.vindija.hr i facebook stranice Vindije. Pošiljke primljene nakon završetka programa vjernosti ne ostvaruju pravo na nagradu.
Kupac nema pravo tražiti zamjenu dodijeljene nagrade niti zamjenu nagrade za novac. Slanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema kupcu.

Članak 7.
Sudjelovanjem u programu vjernosti kupac je suglasan da Organizator njihove osobne podatke može pohraniti i koristiti u promocijske svrhe kao što je informiranje o novim marketinškim aktivnostima Grupe Vindija. Potrošač može u bilo kojem trenutku zatražiti odjavu od primanja ovakvih obavijesti.

Članak 8.
Kupac slanjem pošiljke, odnosno sudjelovanjem u programu vjernosti “Puding smaži, sat pokaži!“
prihvaća Pravila programa vjernosti koja će biti objavljena na Internet stranici www.vindija.hr.
Organizator zadržava pravo na promjenu pravila. O svim promjenama i novostima programa vjernosti organizator će sudionike informirati objavama na internetskoj stranici www.vindija.hr i na Facebook stranici Vindije. Za dodatne informacije zainteresirana osoba može i pisati na promotion@vindija.hr 

Članak 9.
Organizator ne odgovara za moguću štetu koja bi mogla proizlaziti iz korištenja nagrada iz ovog programa vjernosti.

Članak 10.
U slučaju spora između Organizatora i sudionika programa vjernosti nadležan je stvarno nadležni sud u Varaždinu.
blank