Novosti

Doznajte koji se proizvodi zaštićeni znakom Kvaliteta Vindija od nedavno mogu pronaći na našem tržištu, a uz to se informirajte uz pokoju korporativnu vijest.
Pretraži novosti
 

Vindija i ove jeseni na 48. Varaždinskim baroknim večerima

vbv Kao zlatni sponzor festivala, Vindija će svojim delicijama ponovno oživjeti okuse i mirise barokne gastronomije
I ove će se jeseni Varaždin na nekoliko dana vratiti u najraskošnije razdoblje povijesti – barok. Kao jedno od najljepših baroknih središta Europe, Varaždin će od 21. rujna do 3. listopada po 48. put ugostiti Varaždinske barokne večeri, koje Grupa Vindija i ove godine ponosno podržava zlatnim sponzorstvom.
Uz raskošnu glazbu, barokno je razdoblje nezamislivo bez hedonističkog uživanja u specijalitetima barokne kuhinje. Vindija će počastiti posjetitelje festivala autentičnim okusima i mirisima iz svoje bogate gastronomske ponude, dajući tako dodatni doprinos raznolikoj ponudi ove manifestacije.
Grupa Vindija niz godina na različite načine podržava kulturna događanja u lokalnoj zajednici, među kojima Varaždinske barokne večeri, kao najstariji i najznačajniji festival barokne glazbe u Hrvatskoj, zauzima posebno mjesto. Od samih početaka, Barokne su večeri neizostavan dio tradicije i kulturne baštine varaždinskog kraja, kojeg je i Grupa Vindija neizostavni dio već više od pola stoljeća. 
blank