Novosti

Doznajte koji se proizvodi zaštićeni znakom Kvaliteta Vindija od nedavno mogu pronaći na našem tržištu, a uz to se informirajte uz pokoju korporativnu vijest.
Pretraži novosti
 

Špancirfest i Vindija 20 godina zajedno

web 20 Kao generalni sponzor jubilarnog 20. izdanja, Vindija i ove godine vjerno prati Špancirfest uz bogatu gastronomsku ponudu i zabavni program za djecu
Varaždinska povijesna gradska jezgra već se 20. godinu zaredom pretvara u središte zabave, kulture i starih običaja. Svjetske glazbene zvijezde, najbolji ulični akrobati, zabavljači, umjetnici i obrtnici privlače posjetitelje iz cijele Hrvatske, ali i sve veći broj turista, na najdugovječniju kulturnu i zabavnu manifestaciji u Hrvatskoj – Špancirfest. 

Od samog početka Vindija ponosno stoji uz Špancirfest kao generalni sponzor festivala, dajući tako svoj obol bogatoj kulturnoj i povijesnoj tradiciji varaždinskog kraja, koje je i sama dio.

Pod bedemom Starog grada i ove se godine smjestila Vindijina zemlja zdravlja, Vindiland, gdje će najmlađi Vindijanci moći uživati u brojnim kreativnim, zabavnim i sportskim sadržajima pod budnim okom iskusnih animatora. Odrasli će od španciranja moći predahnuti u Vinskom gradu, gdje ih čega bogata ponuda cijenjenih Vindija sireva. Neizostavan dio Vindijine čarolije na Špancirfestu čini i glazbeno-scenski spektakl „Milk Night“ kojim se svake godine odaje počast mlijeku.

Vindija od samih početaka na brojne načine podržava projekte koji pozitivno utječu na razvoj lokalne zajednice, promiču obrazovanje i zaštitu kulturne baštine, a Špancirfest je svakako jedan od njih.

Vidimo se u Varaždinu!
blank