Novosti

Doznajte koji se proizvodi zaštićeni znakom Kvaliteta Vindija od nedavno mogu pronaći na našem tržištu, a uz to se informirajte uz pokoju korporativnu vijest.
Pretraži novosti
 

PRAVILA PROGRAMA VJERNOSTI „Puding smaži, sat pokaži!“

sumtt Program vjernosti provodi se na svim prodajnim mjestima Udruge trgovaca SUMT (Udruga malih trgovaca Zagreb, Udruga trgovaca Rijeka, Udruga trgovaca Međimurje i Udruga trgovaca Slavonije i Baranje) na području Republike Hrvatske od 15. studenog 2018. do 15. prosinca 2018. godine ili do isteka zaliha nagrada.
PRAVILA PROGRAMA VJERNOSTI
„Puding smaži, sat pokaži!“

Članak 1.
Organizator programa vjernosti je Vindija d.d., Međimurska 6, 42000 Varaždin, OIB 44138062462.

Članak 2.
Program vjernosti provodi se na svim prodajnim mjestima Udruge trgovaca SUMT (Udruga malih trgovaca Zagreb, Udruga trgovaca Rijeka, Udruga trgovaca Međimurje i Udruga trgovaca Slavonije i Baranje) na području Republike Hrvatske od 15. studenog 2018. do 15. prosinca 2018. godine  ili do isteka zaliha nagrada.

Članak 3.
Program vjernosti provodi se u svrhu promocije proizvoda robne marke „Fino mi je“  i nagrađivanja vjernih kupaca. U program vjernosti uključeni su sljedeći „Fino mi je“ pudinzi u multipakiranjima 4 x 125 g: 
CHOCO LOCO, 4 x 125 g
CHOCO COCO, 4 x 125 g
MLIJEČNI PUDING VANILIJJA SA ŠLAGOM, 4 x 125 g
MLIJEČNI PUDING ČOKOLADA SA ŠLAGOM, 4 x 125 g

Članak 4.
U programu vjernosti mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.Članak 5.
Za sudjelovanje u programu vjernosti potrebno je kupiti bilo kojih 5 (pet) proizvoda navedenih u Članku 3. ovih Pravila te izrezati gornju ovojnicu kartonskog pakiranja proizvoda na kojem se vidi naziv proizvoda i logo „Fino mi je“. 
Kuvertu koja sadrži 5 (pet) izrezanih kartonskih ovojnica i račun/račune kao dokaz o kupnji proizvoda na prodajnom mjestu, potrošač predaje na prodajno mjesto na kojem su kupljeni proizvodi. Potrošač od prodajnog osoblja dobiva bon s kojim nakon 7 (sedam) dana na istom prodajnom mjestu može podići nagradu – ručni sat. 
Prihvaćaju se samo kuverte predane na prodajnom mjestu od 15. studenog 2018. pa zaključno s 15. prosinca 2018. ili do isteka zaliha nagrada. Svaka ispravna pošiljka osvaja nagradu.
Unutar jedne pošiljke dozvoljeno je poslati najviše 5 (pet) izrezanih ovojnica kartonske ambalaže, odnosno toliko ih može osvojiti nagradu, ako ih je poslano više od 5 (pet), potrošač i dalje ima pravo na jednu nagradu. 
Jedna fizička osoba može za vrijeme trajanja programa vjernosti osvojiti neograničeni broj nagrada.
Ako potrošač na prodajnom mjestu preda nepotpunu kuvertu (na primjer: nedovoljan broj izrezanih gornjih ovojnica, izrezane pogrešne dijelove kartonske ambalaže i sl.), takva će se kuverta smatrati nevažećom te Organizator neće snositi nikakvu obvezu prema potrošaču. Organizator ne odgovara za kuverte koje nisu bile primljene.

Članak 6.
Nagradni fond programa vjernosti sastoji se od sljedećih proizvoda:
- 2.500 x ručni sat u crvenoj, bijeloj ili crnoj boji
Organizator programa vjernosti će prema vlastitom odabiru dodijeliti nagrade prema boji i ukupnoj raspoloživoj količini.
Organizator programa vjernosti će svakom potrošaču koji ostvaruje pravo na nagradu u roku od 7 (sedam) dana od primitka kuverte osigurati nagradu putem prodajnog mjesta na kojem su kupljeni proizvodi, koju isti može podići u daljnjem roku od  7 (sedam) dana. U slučaju da potrošač u roku 7 dana ne preuzme nagradu na prodajnom mjestu, potrošač gubi pravo na nagradu.
U slučaju isteka zaliha nagrada program vjernosti je završen te će kupci o tome biti obaviješteni putem Internet stranice www.vindija.hr. Kuverte primljene nakon završetka programa vjernosti ne ostvaruju pravo na nagradu.
Kupac nema pravo tražiti zamjenu dodijeljene nagrade niti zamjenu nagrade za novac. Dodjelom nagrade prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema potrošaču.

Članak 7.
Potrošač predajom kuverte na prodajnom mjestu, odnosno sudjelovanjem u ovom programu vjernosti prihvaća Pravila programa vjernosti koja će biti objavljena na Internet stranici www.vindija.hr i stranicama Udruge SUMT.
Organizator zadržava pravo na promjenu pravila. O svim promjenama i novostima programa vjernosti organizator će sudionike informirati objavama na internetskoj stranici www.vindija.hr i stranicama Udruge SUMT.  Za dodatne informacije zainteresirana osoba može i pisati na promotion@vindija.hr 

Članak 8.
Organizator ne odgovara za moguću štetu koja bi mogla proizlaziti iz korištenja nagrada iz ovog programa vjernosti.

Članak 9.
Obzirom da prilikom provođenja ovog programa vjernosti ne dolazi do obrade osobnih podataka ispitanika-sudionika programa vjernosti, time ne postoji nijedna obveza organizatora programa vjernosti  iz Opće uredbe o zaštiti podataka.

Članak 9.
U slučaju spora između Organizatora i sudionika programa vjernosti nadležan je stvarno nadležni sud u Varaždinu.
blank